Αποκάλυψη: Που ανήκει ένα από τα μαχαιριά που έχει η αστυνομία στην κατοχή της στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη

Οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

i

PrtScr

Αποκάλυψη: Που ανήκει ένα από τα μαχαιριά που έχει η αστυνομία στην κατοχή της στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη

Sportal newsroom 21:36 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 17.08.2023

Οι αρχές έχουν στην κατοχή τους μαχαίρια που ανήκουν στους Κροάτες χούλιγκαν.

Η Αστυνομία έπειτα από αρκετές μέρες εντατικών ερευνών φαίνεται να έχει πλέον στην κατοχή της δύο μαχαίρια στα οποία πιστεύει ότι υπάρχει το DNA του οπαδού της ΑΕΚ, που έχασε τη ζωή από την επίθεση των Κροατών χούλιγκαν την προηγούμενη της ημέρας του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ταυτόχρονα στα ρούχα του Μιχάλη έχει βρεθεί ξένο DNA, το οποίο οι αρχές πιστεύουν ότι ανήκει σε κάποιο από τα μέλη των Bad Blue Boys. Βέβαια η ταυτοποίησή του μόνο εύκολη περίπτωση δεν μπορεί να θεωρείται και είναι βέβαιο ότι θα πάρει ακόμα χρόνο μέχρι να εξακριβωθεί ακριβώς σε ποιον ανήκει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της κροατικής εφημερίδας «Nacional» η οποία έχει στην κατοχή της έγγραφα των ελληνικών αρχών αναφέρεται ότι: «Αυτή είναι μία από τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι επρόκειτο για μια προσεκτικά σχεδιασμένη επιχείρηση για μια προμελετημένη σύγκρουση με τους Έλληνες οπαδούς και είναι ακριβώς όπως περιγράφεται στο φάκελο της ελληνικής αστυνομίας, τον οποίο η Nacional έχει στην κατοχή της»

Η αναφορά της αστυνομίας για τους κατόχους των μαχαιριών:

Στην κατοχή του P.L., γεννημένου το 2000 και κατατασσόμενου στην έκτη θέση του καταλόγου των συλληφθέντων, η ελληνική αστυνομία ανακάλυψε ένα μεταλλικό πτυσσόμενο μαχαίρι με ασημένια λεπίδα και μαύρη λαβή, με μήκος λεπίδας 8 εκατοστά.

Επιπλέον, στην κατοχή του E.L, γεννημένου το 2001, κατοίκου Αθηνών με αλβανικά έγγραφα, βρέθηκε άλλο ένα μαχαίρι. Είχε μαζί του ένα μαύρο μεταλλικό πτυσσόμενο μαχαίρι με μήκος λεπίδας 9 εκατοστά.