Έλληνες συνεργάτες των Κροατών χούλιγκαν αναζητά η Αστυνομία
i

/©Intime

Έλληνες συνεργάτες των Κροατών χούλιγκαν αναζητά η Αστυνομία

Sportal newsroom 11:31 - 17.08.2023

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τις επαφές των Κροατών στην Ελλάδα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών αναφορικά με τα αιματηρά επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στα οποία Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τη βοήθεια Ελλήνων συνεργών τους, επιτέθηκαν σε φιλάθλους της «Ένωσης» με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Από την ΕΛ.ΑΣ θεωρείται δεδομένο ότι στη δολοφονική επίθεση έξω από την «ΟΠΑΠ- Αρένα» δεν έχουν συλληφθεί όλα τα άτομα τα οποία συμμετείχαν, με τις Αρχές να ψάχνουν τουλάχιστον 10 – 12 ακόμη άτομα, Κροάτες κι Έλληνες.

Η Αστυνομία αναζητά και άλλους Έλληνες, καθώς εκτιμάται ότι οι Κροάτες δεν θα μπορούσαν από μόνοι τους να φτάσουν στο σημείο, αλλά ούτε και να κρύψουν τα όπλα που χρησιμοποίησαν στην αιματηρή επίθεση.

Οικονόμου για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Η ΕΛΑΣ είχε πληροφορίες τις οποίες δεν διαχειρίστηκε σωστά»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10:34 - 17.08.2023

Οικονόμου για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Η ΕΛΑΣ είχε πληροφορίες τις οποίες δεν διαχειρίστηκε σωστά»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (17/8) στην ΕΡΤ για τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την οπαδική βία, μετά τα αιματηρά επεισόδια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη και παραδέχθηκε πως υπήρχαν πληροφορίες που δεν τις διαχειρίστηκε σωστά η ΕΛΑΣ.

Την ίδια ώρα, σε επιφυλακή είναι η αστυνομία για να αποτρέψει πιθανή νέα άφιξη Κροατών χούλιγκαν, καθώς το προσεχές Σάββατο (19/8, 21:45) θα γίνει ο δεύτερος αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «ΟΠΑΠ Αρένα», για τον τρίτο προκριματικό γύρο των ομίλων του Champions League.

Tags: