Δύο Ferrari ξεκίνησαν για κόντρα και κατέληξαν σε... φράχτη (vids)
i

©print screen

Δύο Ferrari ξεκίνησαν για κόντρα και κατέληξαν σε... φράχτη (vids)

Sportal newsroom 15:57 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 06.03.2023

Δυσάρεστη εξέλιξη είχε μια κόντρα με δύο ferrari, οι οποίες κατέληξαν σε έναν φράχτη, ευτυχώς όμως χωρίς να πάθουν οι οδηγοί κάποια ζημιά.

Μία κόντρα μεταξύ δύο Ferrari κατέληξε σε... φράχτη. Στην προάστιο Osimo στην περιοχή της Ανκόνα στην Ιταλία ένας 50χρονος και ένας 54χρονος θέλησαν να κάνουν κόντρα με τα πολυτελή αυτοκίνητά τους, αλλά είχαν άσχημη κατάληξη, ευτυχώς χωρίς να πάθουν οι ίδιοι κάποια ζημιά. Συγκεκριμένα σε μια κλειστή στροφή τα δύο αμάξια δεν έστριψαν ποτέ και αντί αυτού συνέχισαν ευθεία, έχοντας ως αποτέλεσμα να βρεθούν στον φράχτη μιας βίλας.

Οι κάμερες του πολυτελούς σπιτιού κατέγραψαν το περιστατικό. Όπως θα δείτε μάλιστα στο βίντεο, τα δύο αυτοκίνητα θα μπορούσαν ακόμα και να πέσουν μέσα στην πισίνα της βίλας. Η σκηνή που διαδραματίστηκε πάντως θα μπορούσε να είναι από ταινία του Χόλιγουντ. 

Λέγεται ότι οι δύο άνθρωποι ήταν ή δύο Βέλγοι ή ένας Βέλγος και ένας Ολλανδός. Το πρώτο αυτοκίνητο ήταν μια κόκκινη Ferrari 296 GTB Assetto Fiorano μιας ειδικής έκδοσης της υβριδικής 296 GTB με 820 ίππους και αξία πάνω από 350.000 ευρώ  και το δεύτερο μια μπλε Ferrari F12 Berlinetta, με V12 κινητήρα που αποδίδει 770 ίππους και η αξία ήταν πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Οι δύο οδηγοί ευτυχώς δεν είχαν κάποια σοβαρή ζημιά. Η μπλε Ferrari μάλιστα έπιασε φωτιά κατά την πρόσκρουση στον φράχτη, η οποία καταγράφτηκε από περαστικούς. 

Tags: