Το μήνυμα του Σεϊταρίδη μετά την ήττα του στις εκλογές

Γιούρκας Σεϊταρίδης

i

© Instagram

Το μήνυμα του Σεϊταρίδη μετά την ήττα του στις εκλογές

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:39 - 22.05.2023

Παρά το ισχυρό ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν μπόρεσε να εκλεγεί με την παράταξη. Ο ίδιος έστειλε μέσω social media το δικό του μήνυμα, μετά από αυτή την ήττα.

Με ποσοστό 40,78' η Νέα Δημοκρατία πήρε ιστορική νίκη στης βουλευτικές εκλογές του 2023, έχοντας διαφορά με την αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ στις 21 μονάδες. Αρκετοί πρώην και νυν αθλητές έλαβαν μέρος στη διαδικασία και την παράταξη της του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπροσώπησε στον νομό Ιωαννίνων ο πάλαι ποτέ άσος του ποδοσφαίρου, Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Ωστόσο, παρά τη φήμη γύρω από το όνομα του, μετά την πλούσια καριέρα σε Παναθηναϊκό, Ατλέτικο Μαδρίτης και Εθνική Ελλάδας, ο ίδιος δεν κατόρθωσε να εκλεγεί στην περιφέρεια του συγκεντρώνοντας 2.119 ψήφους. Ο ίδιος φάνηκε πάντως να μην απογοητεύεται, καθώς μέσω μηνύματος στο Instagram έσπευσε να εκφράσει την ικανοποίηση του για την προσπάθεια.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια. Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα στον ένα περίπου μήνα που είχα στη διάθεσή μου. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η Ελλάδα μας ,συνεχίζει να προχωράει μπροστά με σταθερότητα και σιγουριά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης στην ανάρτηση του.