Η αστυνομία στο «κυνήγι» μάνατζερ γνωστού τράπερ για τυχόν εμπλοκή του στα επεισόδια στου Ρέντη
i

©Intime

Η αστυνομία στο «κυνήγι» μάνατζερ γνωστού τράπερ για τυχόν εμπλοκή του στα επεισόδια στου Ρέντη

Sportal newsroom 13:54 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 10.12.2023

Η αστυνομία έχει αρχίσει και δεύτερο κύκλο ερευνών και συγκεκριμένα αναζητάει μάνατζερ διάσημου τράπερ για τα επεισόδια στου Ρέντη.

Συγκλονιστικές είναι οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, μετά τα επεισόδια στου Ρέντη. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη του βαρύτατου τραυματισμού του αστυνομικού και σύμφωνα με πληροφορίες ότι το άτομο αυτό έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του.

 Ο 18χρονος δράστης είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και ήταν ανάμεσα στους 424 που είχαν προσαχθεί το βράδυ της Πέμπτης μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Η ελληνική αστυνομία, ωστόσο, συνεχίζει τις έρευνες, καθώς σύμφωνα με το Law&Order, αναζητεί και μάνατζερ διάσημου τράπερ για τα επεισόδια στου Ρέντη. Οπως τονίζεται, ο συγκεκριμένος δεν ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες από το «Μελίνα Μερκούρη» αλλά οι Αρχές πιστεύουν ότι έχει άμεση σύνδεση με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από το κλειστό.

🔴Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο περιεχόμενο!

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }