Γνωστή Ελληνίδα χορεύτρια και influencer: «Μου έχουν στείλει παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού – Μου έχουν στείλει και ποδοσφαιριστές» (vid)
i

© Instagram

Γνωστή Ελληνίδα χορεύτρια και influencer: «Μου έχουν στείλει παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού – Μου έχουν στείλει και ποδοσφαιριστές» (vid)

Sportal newsroom 23:37 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 06.09.2023

Μηνύματα από ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες έχει δεχθεί η influencer, Maria Xrs, όπως αποκάλυψε σε εκπομπή στο Youtube.

Πρωταγωνιστές στης ζωή της γνωστής influencer, Maria Xrs, είναι οι αθλητές, αφού, όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει δεχθεί μηνύματα τόσο από ποδοσφαιριστές, όσο και από μπασκετμπολίστες. Ειδικότερα, η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τσάι με λεμόνι» και αναφέρθηκε σε ιστορίες της με αθλητές. 

Την ίδια ώρα, η νεαρή τικτόκερ δεν έκρυψε την αδυναμία της για τον Τζα Μόραντ, υποστηρίζοντας πως τα μπλεξίματα που είχε τον κάνουν ακόμα πιο ελκυστικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα φλερτ από τους μπασκετμπολίστες«Γενικά δεν μου αρέσουν οι Έλληνες. Μου αρέσουν οι έγχρωμοι. Μου την έχει πέσει παίκτης του NBA. Από Λέικερς και βασικός. Από κοντά κιόλας. 

Ο πρώην μου ήταν μπασκετμπολίστας, έπαιζε στο Περιστέρι και τώρα έχει πάει Ιταλία. Μου έχουν στείλει από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Περιστέρι, Λέικερς και Μπουλς. Έχω κάνει ήδη κάτι με τους celebrity που θέλω…»

Για το αν έχει φλερτ και από άλλα αθλήματα: «Από ποδόσφαιρο και από ράγκμπι. Μου έχει στείλει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που μένει στην Ελλάδα αλλά είναι ξένος»

Για τον Τζα Μοράντ: «Τζα, σε θέλω. Κάτι έχω ακούσει για μπλεξίματα με το νόμο. Δεν πειράζει. Τον θέλω και εγκληματία , είναι πιο σέξι»