Λίντσεϊ Μπρίουερ: Η πιο σέξι οδηγός αγώνων (pics)
i

©lindsaymariebrewer/instagram

Λίντσεϊ Μπρίουερ: Η πιο σέξι οδηγός αγώνων (pics)

Κώστας Τσιακλής 11:03 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 29.06.2023

Η Λίντσεϊ Μπρίουερ αποκαλείται από τους 2.2 εκατομμύρια ακόλουθους της ως η πιο σέξι οδηγός αγώνων λόγω των φωτογραφιών που δημοσιεύει.

Η Λίντσεϊ Μπρίουερ ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αποκαλείται από τους ακόλουθους της ως η πιο σέξι οδηγός αγώνων στον κόσμο λόγω των φωτογραφιών που συνηθίζει να κοινοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Λίντσεϊ Μπρίουερ είναι 26 ετών και είναι οδηγός αγώνων εδώ και 15 χρόνια. Η Αμερικανίδα έχει αρκετούς οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω των ιδιαίτερων φωτογραφιών που δημοσιεύει. Αυτή τη στιγμή οι ακόλουθοι της Μπρίουερ έχουν φτάσει τα 2.2 εκατομμύρια.

Πρόσφατα η νεαρή οδηγός είχε μιλήσει για τις αντιδράσεις που υπάρχουν από τις υπόλοιπες οδηγούς για το περιεχόμενο που κοινοποιεί και ανέφερε τα εξής: «Έχω μιλήσει με μερικές γυναίκες οδηγούς στο παρελθόν που ήταν μεγαλύτερες και ζήτησα συμβουλές... και μου είπαν, «σταμάτα να δημοσιεύεις φωτογραφίες με μαγιό, αυτό κάνει τις γυναίκες να φαίνονται τόσο άσχημες στον κλάδο.

Αν ασχολείσαι πραγματικά με τον φεμινισμό και τις γυναίκες στη βιομηχανία, θα πρέπει να τους επιτρέψεις να είναι αυτό που θέλουν και να μην τις βάζεις σε αυτό το κουτί. Όπως δεν πρέπει να πείτε, "Εντάξει, δεν μπορείτε να φορέσετε μακιγιάζ, πρέπει να ντύνεστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε ορισμένα πράγματα". Νομίζω ότι αυτό είναι ειλικρινά αντιφεμινιστικό».

Στη συνέχεια η ίδια εξήγησε το λόγο για τον οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες με μπικίνι και είπε πως απλά της αρέσει. «Δεν πίστευα ότι θα γίνω κάποιου είδους influencer ή μοντέλο στον χώρο. Οι αγώνες είναι ένα πολύ ακριβό άθλημα. Δημοσίευσα φωτογραφίες με μαγιό με τους φίλους μου στην παραλία και φυσικά μου αρέσει να το κάνω αυτό, μου αρέσει το μόντελινγκ. Αλλά απλά δεν ήταν κάτι με το οποίο παθιαζόμουν όσο οι αγώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως οι φαν της αρέσκονται ιδιαίτερα σε αυτό το περιεχόμενο αφού μερικά από τα σχόλια που έκαναν την εμφάνιση τους ήταν τα εξής:

«Η καλύτερη θέα που μπορεί να έχει ένας άντρας».

«Είσαι τόσο όμορφη που κόβει την ανάσα».

«Καταπληκτική ομορφιά».

«Υπέροχη».