Η διάδοχος της Ντιλέτα Λεότα στην ιταλική τηλεόραση είναι η 19χρονη πρώην γυμνάστρια Κιάρα Μπάσο (pics)

Η διάδοχος της Ντιλέτα Λεότα στην ιταλική τηλεόραση είναι η 19χρονη πρώην γυμνάστρια Κιάρα Μπάσο (pics)

Sportal newsroom 22:44 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 23.08.2023

Εκτός τηλεόρασης παραμένει η Ντιλέτα Λεότα η οποία προτιμά να περνάει χρόνο με το νεογέννητο μωρό της. Ωστόσο, το Sportialia βρήκε την ιδανική αντικαταστάτρια και αυτή ακούει στο όνομα Κιάρα Μπάσο.

Χωρίς την εκθαμβωτική Ντιλέτα Λεότα θα βγει στον αέρα από την επόμενη σεζόν η εκπομπή του Sportitalia, με φόντο το πρωτάθλημα της Serie A. Η 32χρονη γέννησε το κορίτσι της πριν από λίγες ημέρες και με τη βοήθεια του συζύγου της, Λόρις Καρίους, επέλεξε να αφοσιωθεί στην ανατροφή της. Η είδηση αυτή στεναχώρησε πολλούς τηλεθεατές του καναλιού, το οποίο όμως φρόντισε να βρει την ιδανική αντικαταστάτρια.

Το όνομα της; Κιάρα Μπάσο! Η 19χρονη θα αποτελέσει παρουσιάστρια της εκπομπής και οι θεατές ξετρελάθηκαν στο άκουσμα της είδησης. Βλέπετε, η Μπάσο είναι αρκετά δημοφιλείς στην Ιταλία, λόγω των βίντεο που ανεβάζει στο Tik Tok. Η νεαρή influencer (σ.σ. 200 χιλ. followers στο Instagram), είναι φίλαθλος της Μίλαν, ενώ παράλληλα λατρεύει αρκετά τις Ferrari. Δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, μάλιστα, αναφέρουν πως όταν επισκέφθηκε τα στούντιο της εκπομπής, άφησε τους πάντες άφωνους. 

Ποια είναι η Κιάρα Μπάσο

Η Κιάρα Μπάσο θεωρείται μια από τις πιο όμορφες tiktokers και instagrammers όλων των εποχών. Η ειδικότητά της στο TikTok είναι μιικρά βίντεο στα οποία μιμείται τραγουδιστές σε στενά κοντινά πλάνα, για να αναδείξει το τέλειο πρόσωπό της και τα πολύ καθαρά, εκφραστικά μάτια της. 

Ο Μέσι και η φωτογραφία με την εκθαμβωτική ρεπόρτερ του MLS Κέιλιν Κάιλ
REST OF THE WORLD

10:58 - 17.07.2023

Ο Μέσι και η φωτογραφία με την εκθαμβωτική ρεπόρτερ του MLS Κέιλιν Κάιλ

Η όμορφη ξανθιά, Κέιλιν Κάιλ, η οποία υπήρξε αθλήτρια ποδοσφαίρου και πλέον είναι δημοσιογράφος και ρεπόρτερ για την Ίντερ Μαϊάμι, φωτογραφήθηκε με τον Λιονέλ Μέσι κατά την παρουσίαση του Αργεντινού αστέρα από την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Στο Instagram, από την άλλη, οι φωτογραφίες της αφορούν το μόντελινγκ. Είναι μέλος του Stardust House (εταιρεία η οποία διαχειρίζεται content στα social media) μαζί με τον μικρότερο αδερφό της, Ματίας Μπάσο .

Tags: