H εκθαμβωτική Ανίτα στο... ρόστερ της Μπαρτσελόνα (vid)
i

© SS Twitter

H εκθαμβωτική Ανίτα στο... ρόστερ της Μπαρτσελόνα (vid)

Ορέστης Καδδάς 18:00 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 28.07.2023

Mε αφορμή τη συνεργασία με τη πλατφόρμα «Spotify», η καλλονή τραγουδίστρια, Ανίτα, επισκέφθηκε την προπόνηση της Μπαρτσελόνα και... κατάφερε να γίνει μέλος του ρόστερ της.

Η Μπαρτσελόνα αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί την περιοδεία της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με τη διοίκηση να προσπαθεί να εισπράξει επιπλέον χρήματα από τις διαφημίσεις και τις εμπορικές της συμφωνίες. Σε αυτό φαίνεται να βοηθάει και η δημοφιλής πλατφόρμα «Spotify» η οποία φρόντισε να ενισχύσει το... ρόστερ της ομάδας με την εκθαμβωτική Ανίτα

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει 64,4 εκ ακολούθους στο Instagram και μεγάλες επιτυχίες όπως το «Downtown» με τον J Balvin, βρέθηκε στο γήπεδο που πραγματοποιεί τις προπονήσεις της η ισπανική ομάδα. Η Βραζιλιάνα σούπερ σταρ φωτογραφήθηκε παρέα με τους ποδοσφαιριστές του Τσάβι, ενώ έλαβε και τη... νέα της φανέλα με τα χρώματα των «μπλαουγκράνα».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα έχει συνεργαστεί και με άλλα σημαντικά ονόματα όπως η Ροσαλία, ο ράπερ Μπράιαντ Μάιερς αλλά και η Καταλανή τραγουδίστρια, Μπαντ Γκιάλ. Πέρυσι, επίσης, η «Μπάρτσα» είχε συνεργαστεί με τον δημοφιλή τραγουδιστή, Ντρέικ, βάζοντας το λόγκο του στις εμφανίσεις της.

Η συμφωνία της ομάδας από τη Βαρκελώνης με την εφαρμογή μουσικής έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια και συμπεριλαμβάνει τη μετονομασία του θρυλικού «Καμπ Νου» σε «Spotify Καμπ Νου». Το ποσό που θα εισπράξει το κλαμπ της La Liga, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, θα είναι 78 εκατ. ευρώ.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις ΗΠΑ θα δώσει φιλικά παιχνίδια με την Άρσεναλ, τη Μίλαν αλλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης,, με το «Ελ Κλάσικο» να λαμβάνει χώρα στο Άρλινγκτον του Τέξας.