Κέρδισε την πρώτη μάχη ο 30χρονος Δημήτρης που ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα
i

© Intime

Κέρδισε την πρώτη μάχη ο 30χρονος Δημήτρης που ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα

Sportal newsroom 14:37 - 25.04.2023

Ο 30χρονος Δημήτρης ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στην αιματηρή συμπλοκή, στα Σεισμόπληκτα, εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την κατάσταση της υγείας του να είναι βελτιούμενη.

Άγρια συμπλοκή έγινε πριν από μερικές εβδομάδες στα Ιωάννινα για οπαδικές διαφορές. Όλα έγιναν μέσα σε δύο λεπτά όταν τρία αυτοκίνητα στα οποία μέσα βρίσκονταν συνολικά επτά άτομα, σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου και κατευθύνθηκαν σε ένα τέταρτο όχημα κρατώντας στα χέρια τους στυλιάρια. Στο τέταρτο όχημα βρισκόντουσαν τέσσερα άτομα τα οποία ύστερα από την επίθεση που δέχτηκαν, οδηγήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου ο ένας απ' τους τέσσερις βρισκόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Σήμερα όμως ο 30χρονος εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την κατάσταση της υγείας του να είναι βελτιούμενη και τη θεραπεία του να συνεχίζεται πλέον στην Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο Δημήτρης είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και από τότε μέχρι και σήμερα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού.

Από το μεσημέρι της Τρίτης (25/04) ο 30χρονος έχει μεταφερθεί στη Νευροχειρουργική όπου θα παραμείνει για νοσηλεία.