«Καλή αντάμωση με τον Άλκη μας»: Στεφάνι της οικογένειας Καμπανού στην κηδεία του οπαδού της ΑΕΚ
i

© Intime

«Καλή αντάμωση με τον Άλκη μας»: Στεφάνι της οικογένειας Καμπανού στην κηδεία του οπαδού της ΑΕΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:03 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 11.08.2023

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού έστειλαν στεφάνι στην κηδεία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του Μιχάλη Κατσούρη στην Ελευσίνα. Ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ δολοφονήθηκε μετά από επιδρομή που έγινε λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Ένωσης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Στην κηδεία του νεαρού φίλου της ΑΕΚ βρέθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης. Ανάμεσα στα στεφάνια ξεχώρισε εκείνο που απέστειλε η οικογένεια Καμπανού. «Καλή αντάμωση με τον Άλκη μας», ανέφερε το στεφάνι που έστειλαν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη.

Ο νεαρός φοιτητής από τη Θεσσαλονίκη έπεσε νεκρός όταν δέχθηκε δολοφονική επίθεση την 1η Φεβρουαρίου 2022. Ο Άλκης Καμπανός βρισκόταν με την παρέα του στα σκαλάκια εισόδου πολυκατοικίας του όταν ομάδα χούλιγκαν σταμάτησε στο σημείο και ρώτησε τους νεαρούς τι ομάδα είναι.

Ο Άλκης δέχθηκε επίθεση από δρεπανοειδές μαχαίρι τύπου καραμπίτ - παρόμοιο είδος λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκε και στη δολοφονία Κατσουρή - και τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει λίγο αργότερα τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία. Άλλα δύο παιδιά της παρέας του έφεραν επίσης σοβαρά τραύματα, αλλά εν τέλει επιβίωσαν. Συνολικά συνελήφθησαν 12 άτομα και σε 7 από αυτά επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Στη φυλακή και οι 30 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

22:40 - 11.08.2023

Στη φυλακή και οι 30 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια (vid)

Στη φυλακή οδηγούνται όλοι οι κατηγορούμενοι που κλήθηκαν να καταθέσουν για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που κόστισαν τη ζωή στον νεαρό, Μιχάλη Κατσούρη. Όλοι τους, μάλιστα, αποποιούνται τη συμμετοχή τους στα επεισόδια

«Δεν ξέρω τι να πω πια… Συνεχίζονται αυτές οι πράξεις βίας, τα έκτροπα, δεν έχω λόγια. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να ξαναβλέπουμε πως γίνονται οπαδικά επεισόδια και να σκοτώνονται νέοι άνθρωποι. Ο φανατισμός δεν σταματάει, και ο Άλκης μας τελικά δεν ήταν ο τελευταίος. Θα μιλήσουμε οπωσδήποτε με τους γονείς του νεαρού, θα προσπαθήσουμε να τους συμπαρασταθούμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, που έτυχε σαν και εμάς να χάσουν το παιδί τους με τον ίδιο τρόπο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, δεν υπάρχουν λόγια για αυτά που ζούμε. Είμαι συγκλονισμένος», είχε δηλώσει ο Άρης Καμπανός μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.