«Οι losers κρατούν μαχαίρι, οι Ultras όχι»: Το μήνυμα των οπαδών της Καραμπάγκ για τη δολοφονία του Μιχάλη
i

© Intime

«Οι losers κρατούν μαχαίρι, οι Ultras όχι»: Το μήνυμα των οπαδών της Καραμπάγκ για τη δολοφονία του Μιχάλη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:26 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 11.08.2023

Με ένα πανό, οι οπαδοί της Κάραμπαχ θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η επίθεση των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ παρέα με Έλληνες οπαδούς στην «OPAP Arena» έχει λάβει πλέον διαστάσεις και εκτός συνόρων. Αφορμή στέκεται φυσικά το γεγονός πως ένας νεαρός, ονόματι Μιχάλης Κατσούρης, έχασε άδικα τη ζωή του, όταν κάποιος από τους δράστες τον μαχαίρωσε. 

Με αφορμή, λοιπόν, το περιστατικό, οι ένθερμοι υποστηρικτές της Κάραμπαχ θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τα όσα συνέβησαν, καταδικάζοντας - εμμέσως - την ενέργεια των Bad Blue Boys και των συνεργών τους. 

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Ελσίνκι, οι φανς της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν ανέβασαν ένα πανό, το οποίο άφηνε αιχμές για τους συμμετέχοντες στα επεισόδια και το γεγονός πως σε αυτά κουβαλούσαν μαχαίρια.

© Printscreen Facebook

Συγκλονιστικός Πάλμα: Αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή! (gallery)

Η δολοφονική επίθεση και ο θάνατος του Μιχάλη Κατσούρη στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ποδοσφαιριστές και οπαδοί θέλησαν να δείξουν την οργή τους, αλλά και τη στήριξη στην οικογένεια του θύματος, για αυτό το τραγικό συμβάν.

Στην αναμέτρηση του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Coneference League, ο Πάλμα μας προσέφερε μία συγκλονιστική στιγμή.

Συγκεκριμένα, στο 69ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τόλη Τερζή (1-0). Μετά την επίτευξη του γκολ, ο ταλαντούχος παίκτης των γηπεδούχων έσπευσε να αφιερώσει το γκολ στον Μιχάλη Κατσουρή, σηκώνοντας μία φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό «29».