Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη στον 8ο κατηγορούμενο: «Πες ονόματα, ποιοι ήταν...»

Η μητέρα του Άλκη

i

Η μητέρα του Άλκη/©Intime

Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη στον 8ο κατηγορούμενο: «Πες ονόματα, ποιοι ήταν...»

Sportal newsroom 10:34 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 08.05.2023

Με την απολογία του οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου άρχισε η 30η ακροαματική διαδικασίας στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Την Δευτέρα (08/05) ξεκίνησε η 30η ακροαματική διαδικασίας της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, με την απολογία του οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου, ο οποίος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι ήταν ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου και περιέγραψε πως έφτασαν από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην οδό Γαζη και πως στρίβοντας αριστερά ανάποδα στον δρόμο έφυγε από το σημείο της συμπλοκής.

«Σταμάτησε το πρώτο αυτοκίνητο το τρίτο μας προσπέρασε έστριψε στη Γαζή αριστερά και βγήκαν τρεις. Είδα ένα παιδί ξαπλωμένο στο έδαφος με το κεφάλι και με τα πόδια του με φορά προς την Πλαστήρα. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και είδα αίματα. Κοκάλωσα», είπε προκαλώντας την αντίδραση της μητέρας του Άλκη η οποία φώναξε «πες ονόματα ποιους είδες».

Ο 8ος κατηγορούμενος για τη δίκη του Άλκη: «Κοκκάλωσα, σκέφτηκα τι πάω να κάνω και γιατί;»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16:48 - 05.05.2023

Ο 8ος κατηγορούμενος για τη δίκη του Άλκη: «Κοκκάλωσα, σκέφτηκα τι πάω να κάνω και γιατί;»

Η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού συνεχίστηκε με τον όγδοο κατηγορούμενο να αναφέρει ότι όταν έφτασε στο σημείο, δεν ήξερε γιατί το έκανε αυτό, ενώ τονίζει ότι είχε κοκκαλώσει.

«Δεν ακούσατε μη με χτυπάτε άλλο;» ρώτησε η θεία του Άλκη. Η μητέρα αποχώρησε από την αίθουσα. Προηγήθηκε η παρατήρηση της προέδρου της έδρας που απηύθυνε έκκληση στο ακροατήριο να μην παρεμβαίνουν.

Η πρόεδρος ρώτησε αν ξεχώρισε τα πρόσωπα πάνω από τον Άλκη. «Ήταν σκοτάδι δεν είδα ποιοι ήταν πάνω από τον Αλκη».

«Ούτε τώρα;» ρώτησε η πρόεδρος με τον κατηγορούμενο να απαντά ότι «από το βίντεο που έχω δει διέκρινα τον 4ο κατηγορούμενο».