Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της UEFA και τους Big 4 στις 16 Αυγούστου στο Μαξίμου

Τσέφεριν και Μητσοτάκης στην επίσκεψη του πρώτου στην Αθήνα

i

©intime

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της UEFA και τους Big 4 στις 16 Αυγούστου στο Μαξίμου

Δημήτρης Χούπης 15:04 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 11.08.2023

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στο Μαξίμου στις 16 Αυγούστου για να μιλήσουν για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ζήτησε μάλιστα να είναι και οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στις 16 Αυγούστου κανόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσέφεριν και συμφώνησαν να συναντηθούν στις 16 του μήνα στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της χώρας μας

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι μια συζήτηση για την κατάσταση του ελληνικού, αλλά και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η συνάντηση θα γίνει στις 11:00 και μετά θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή του προέδρου της UEFA τον  Κ. Μητσοτάκη, αλλά και αρμόδιους υπουργούς, στην οποία έχουν προσκληθεί και οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού: 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Ceferin και συμφώνησαν να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μετά τη συνάντησή τους, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και ο τελικός του UEFA Super Cup στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Όπου Μάντσεστερ Σίτι (Champions League) και Σεβίλλη (Europa League)θα έρθουν αντιμέτωπες με στόχο το τρόπαιο του υπερπρωταθλητή Ευρώπης.