Αστυνομικές δυνάμεις στο «Καραϊσκάκης» – Αναζητούν στοιχεία για τους οργανωμένους οπαδούς

Τα επεισόδια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

i

© Intime

Αστυνομικές δυνάμεις στο «Καραϊσκάκης» – Αναζητούν στοιχεία για τους οργανωμένους οπαδούς

Sportal newsroom 12:12 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 08.01.2024

Αυτή τη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αναζητούν στοιχεία για τους οργανωμένους οπαδούς.

Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούν έρευνες για την υπόθεση που είναι σε εξέλιξη από την Αθλητική Βια και αναζητούν στοιχεία σχετικά με οργανωμένους οπαδούς. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «lawandorder», πρόκειται για στοχευμένες κινήσεις που σκοπό έχουν την αναζήτηση στοιχείων προκειμένου να ταυτοποιηθούν άτομα που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια του Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένονται συλλήψεις οπαδών και «δέσιμο» της κατηγορίας περί εγκληματικής οργάνωσης με εμπλοκή τουλάχιστον 30 ατόμων. Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει η υπόθεση για τον άδικο θάνατο του αστυνομικού δεν «έκλεισε» ποτέ, και πως θα επανέλθει με «κρότο» στην επικαιρότητα με μπαράζ αποκαλύψεων.

Η σύλληψη των ηθικών και φυσικών αυτουργών της επίθεσης που προκάλεσε τον θάνατο του Λυγγερίδη έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, αποτελεί χρέος τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. και ακόμη και εν μέσω Κρίσεων στο σώμα, τα στελέχη της ασφάλειας επιθυμούν να οδηγήσουν τους εμπλεκόμενους ενώπιον της δικαιοσύνης.

🔴Baladeros LIVE: «Χαμός» για τη διαιτησία στο Φάληρο, η «έκρηξη» Κούγια και η αντίδραση της ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: