Πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ πόσταρε πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» με... βαρύ μήνυμα στον Σούνακ: «F@ck you b@st@rd»

Πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ πόσταρε πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» με... βαρύ μήνυμα στον Σούνακ: «F@ck you b@st@rd»

Ιάσονας Τσίλης 19:45 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 01.12.2023

Ο Σταν Κόλιμορ, πρώην Άγγλος ποδοσφαιριστής, με θητεία και στη Λίβερπουλ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας», το οποίο ήταν ιδιαίτερα... καυστικό απέναντι στον πρωθυπουργό της Αγγλίας.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στο Λονδίνο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ. Ένα σχόλιο του πρωθυπουργού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, όμως, ήταν αρκετό για να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για εμάς είναι ζήτημα επανένωσης, πού μπορείς να θαυμάσεις καλύτερα αυτά τα σημαντικά μνημεία; Αν κόβαμε μισή τη Μόνα Λίζα και η μισή ήταν στο Λούβρο, τι θα συνέβαινε;».

Η Βρετανική πλευρά επικαλέστηκε αλλαγή προγράμματος του Σούνακ και ακύρωσε το προγραμματισμένο ραντεβού την τελευταία στιγμή. Πρότεινε μάλιστα στον Μητσοτάκη, να συνομιλήσει με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Βρετανίας, Όλιβερ Ντάουντεν, πρόταση την οποία απέρριψε η ελληνική πλευρά.

Το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» ήταν ιδιαίτερα καυστικό απέναντι στον Σούνακ, αναφερόμενο στο πρόσωπο του με σκληρή γλώσσα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Σταν Κόλιμορ, με... χιουμοριστική διάθεση σχολίασε το πρωτοσέλιδο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι Έλληνες δεν πήραν και τόσο καλά το σνομπάρισμα».

Δείτε το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας»