Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανέλαβε την ευθύνη αλλά...

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανέλαβε την ευθύνη αλλά...

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανέλαβε την ευθύνη για μία ακόμα φορά, μιλώντας στους παίκτες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Παρασκευής.

Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ από το Φράιμπουργκ δεν ήταν η καλύτερη, αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού γύρισαν στην Ελλάδα κουβαλώντας το «βαρύ» 5-0. Ο σύλλογος της Γερμανίας έκανε... πάρτι εναντίον των «ερυθρόλευκων», εκμεταλλευόμενος όλα τα λάθη στην αντίπαλη άμυνα. 

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών δεν επέστρεψαν στα σπίτια τους, αλλά αντ' αυτού κοιμήθηκαν στους ξενώνες του προπονητικού κέντρου. Ο Ισπανός τεχνικός είχε προγραμματίσει προπόνηση εν όψει Βόλου, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής. 

Σε αυτή, λοιπόν, ο προπονητής της ομάδας απολογήθηκε στους παίκτες του. Ειδικότερα, ο Μαρτίνεθ ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την ήττα στην αναμέτρηση του Europa League. Αυτή, φυσικά, δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε, αφού και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το πήρε όλο πάνω του.

Η κίνηση του 42χρονου κόουτς, βέβαια, δεν φαίνεται να αλλάζει τις ισορροπίες και το ενδεχόμενο της αποχώρησής του παραμένει ανοιχτό. Άλλωστε, το κλίμα προς το πρόσωπό του ήταν «βαρύ» από το βράδυ της Πέμπτης, αμέσως μετά την οδυνηρή ήττα κόντρα στη Φράιμπουργκ. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες ή και μέρες, με τον Ισπανό πάντως να βρίσκεται σε δυσμενή θέση.