Αμφίβολος για τον Βόλο ο Ποντένσε

Ντανιέλ Ποντένσε

i

Ντανιέλ Ποντένσε/©Intime

Αμφίβολος για τον Βόλο ο Ποντένσε

Διονύσης Βερβελές 12:30 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 01.12.2023

Δεν φαίνεται να είναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά… Αναμονή και για Γιόβετιτς.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε για ένα ακόμη ματς ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος, είχε μπει αλλαγή στην Τρίπολη και μετά από ένα μαρκάρισμα του Χουχούμη, έγινε αλλαγή στην αλλαγή. Εκεί στο τέλος του ματς κόντρα στον Αστέρα, βγάζοντας μάλιστα και εκνευρισμό. Ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος, πήγε τριήμερο στην Αίγυπτο με την οικογένειά του και έκανε και θεραπείες. Γύρισε με τον Παναιτωλικό μπαίνοντας αλλαγή στο ματς και χθες, πήρε φανέλα βασικού.

Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ποντένσε δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα, στο οποίο ο διαιτητής Πελίτο έκρινε πως δεν υπάρχει φάουλ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ υπέφερε από πόνους, χρειάστηκε να φύγει με το φορείο. Εσπευσμένα μπήκε στο ματς ο Μασούρας, με τον Ποντένσε να πονάει αρκετά και μετά το τέλος του αγώνα.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα, ωστόσο ο τραυματισμός του αυτός και το μικρό χρονικό διάστημα ως το ματς της Κυριακής με τον Βόλο εκτός έδρας, καθιστά τη συμμετοχή του αμφίβολη. Προφανώς και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προλάβει και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, αλλά μια ανησυχία υπάρχει.

Σήμερα-αύριο αναμένονται και τα νεότερα για τον Στέφαν Γιόβετιτς που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης και τέθηκε νοκ άουτ από το ματς με την Φράιμπουργκ. Προοριζόταν για βασικός, ο τραυματισμός του είναι μυϊκής φύσεως και υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Σε περίπτωση θλάσης είναι πιθανό να μείνει εκτός για τις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες, θα φανεί από τις εξετάσεις που θα κάνει πλέον.