Βαριά η ατμόσφαιρα, κατεβασμένα κεφάλια, κρίσιμη Παρασκευή

Βαριά η ατμόσφαιρα, κατεβασμένα κεφάλια, κρίσιμη Παρασκευή

Το ταξίδι της επιστροφής μετά το 5-0 για τους «ερυθρόλευκους» και η αναμονή…

Δεν είναι απλό αυτό που έγινε στο Φράιμπουργκ και προφανώς οι ποδοσφαιριστές πήραν ένα πρώτο μήνυμα από τον κόσμο μετά το τέλος του ματς. Το 5-0 έφερε κατεβασμένα κεφάλια και βαριά ατμόσφαιρα. Τα χαμόγελα στο ταξίδι για τη Γερμανία, άφησαν τη θέση τους στην κατήφεια και την πίκρα. Όρεξη για κουβέντα πουθενά, βαριά ατμόσφαιρα, με τους «ερυθρόλευκους» να πετούν από το ιδιωτικό αεροδρόμιο του Λαρ στις 01:05 ώρα Ελλάδας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 03:40 και οι παίκτες, πήγαν για ξεκούραση, καθώς το πρόγραμμα δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Υπάρχει προπόνηση-χαλάρωμα την Παρασκευή, προπόνηση και το Σάββατο και μαζί το ταξίδι για το ματς της Κυριακής με τον Βόλο. Έντονη φημολογία υπάρχει και για το θέμα του προπονητή. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βλέπει να έχει βαρύνει το κλίμα, υπάρχει έτσι αναμονή για τη στάση της διοίκησης των Πειραιωτών.

Την Κυριακή άλλωστε υπάρχει ματς στο Βόλο και προφανώς ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για τις όποιες εξελίξεις. Από εκεί και πέρα, όμως, η Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, μπορεί να φέρει εξελίξεις. Θα συνεχίσει ο Μαρτίνεθ; Θα υπάρξει άλλη λύση προσωρινή; Μην ξεχνάμε πως από τους Πορτογάλους προκύπτει πως σήμερα στην Αθήνα, αναμένεται και ο Πέδρο Άλβες που αναμένεται να αναλάβει τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων», σύμφωνα με τους συμπατριώτες του. Από τον Ολυμπιακό άλλωστε όλες αυτές τις ημέρες, δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το συγκεκριμένο θέμα.

Μια κρίσιμη ημέρα ξημέρωσε για τους Πειραιώτες, που καλούνται να διαχειριστούν την ήττα τους στη Γερμανία και γενικά, μια σειρά κακώς εμφανίσεων το τελευταίο διάστημα.