«Βαρύ» κλίμα για τον Μαρτίνεθ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φράιμπουργκ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

«Βαρύ» κλίμα για τον Μαρτίνεθ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φράιμπουργκ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:37 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 01.12.2023

Η νέα οδυνηρή ήττα του Ολυμπιακού φαίνεται να προκαλεί ζήτημα στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, για τον οποίο έχει διαμορφωθεί «βαρύ» κλίμα μετά το 5-0 από τη Φράιμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός υπέστη «βαριά» ήττα από τη Φράιμπουργκ, η οποία επικράτησε στην έδρα της με 5-0, για το ματς της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League. Η απογοήτευση αποτέλεσε κυρίαρχο συναίσθημα τόσο στους φιλάθλους όσο και τους παίκτες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς

Αυτή ήταν η δεύτερη οδυνηρή απώλεια για τους Πειραιώτες, μετά το 4-2 του ΠΑΟΚ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Κάπως έτσι, το κλίμα για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι αρκετά «βαρύ» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις εντός των επόμενων ωρών ή και ημερών. 

Αποχώρησε με φορείο και δάκρυα ο Ποντένσε έπειτα από το σκληρό μαρκάρισμα του Σιντίγια (vid)
EUROPA LEAGUE

21:23 - 30.11.2023

Αποχώρησε με φορείο και δάκρυα ο Ποντένσε έπειτα από το σκληρό μαρκάρισμα του Σιντίγια (vid)

Όλα στραβά και ανάποδα πάνε απόψε στη Γερμανία για τον Ολυμπιακό. Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και με δάκρυα στα μάτια μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Σιντίγια επάνω του.

Με τον Ισπανό τεχνικό στο τιμόνι του, ο σύλλογος του Πειραιά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και διεκδικεί ένα εισιτήριο για τους «32» του Europa Conference League. Ο ίδιος ανέλαβε την ομάδα στις 20 Ιουνίου και την οδήγησε μέχρι τους ομίλους του Europa League, αποκλείοντας τους Γκενκ και Τσουκαρίτσκι