Στις 19/03 εκδικάζεται η προσφυγή για προσωρινή αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες στο Δικαστήριο της Βαρκελώνης

i

©PrtScr

Στις 19/03 εκδικάζεται η προσφυγή για προσωρινή αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες

Στέλιος Βαρδάκης 15:47 - 16.03.2024

Την Τρίτη (19.03) θα αποφανθεί το δικαστήριο της Βαρκελώνης εάν θα κάνει δεκτό το αίτημα για προσωρινή αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες.

Ο δικηγόρος του Ντάνι Άλβες έχει προσφύγει για τέταρτη φορά, ζητώντας την προσωρινή αποφυλάκιση του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή. Τις προηγούμενες τρεις φορές το δικαστήριο είχε αρνηθεί το εν λόγω αίτημα υπό το φόβο διαφυγής του Βραζιλιάνου στη πατρίδα του.

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης αναμένεται να εξετάσει και το τέταρτο αίτημα από την υπεράσπιση του πρώην δεξιού μπακ της Μπαρτσελόνα, πράγμα το οποίο θα συμβεί την προσεχή Τρίτη (19.03) με μία ακρόαση που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 χρόνων για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος 23χρονης

Ο Ντάνι Άλβες κρίθηκε ένοχος στις 22 Φεβρουαρίου 2024 από την Εισαγγελία της Βαρκελώνης, για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία και τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια.

Επίσης, τιμωρήθηκε με 150.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ για 9.5 χρόνια δεν θα μπορεί να έχει καμία επαφή με το θύμα. Παράλληλα, αφού ολοκληρώσει την ποινή του στη φυλακή, ο Άλβες θα είναι υπό παρακολούθηση από τις ισπανικές αρχές για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο 40χρονος Βραζιλιάνος, εν τω μεταξύ, υπερασπίστηκε τον εαυτό του, δηλώνοντας ότι είναι αθώος στις 7 Φεβρουαρίου, αφού ανέβηκε στο ειδώλιο την τελευταία ημέρα της τριήμερης δίκης του στο επαρχιακό δικαστήριο Audiencia της Βαρκελώνης. Παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ σε μια τουαλέτα σε ένα αριστοκρατικό νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου 2022 με την 23χρονη κατήγορό του, αλλά επέμεινε ότι ήταν συναινετικό.

Η εν λόγω γυναίκα, επιβεβαίωσε ότι ο πρώην Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής την πίεσε όταν κατέθεσε στο δικαστήριο πίσω από το παραβάν της. Μια φίλη που ήταν μαζί της τη νύχτα του βιασμού ξέσπασε σε δάκρυα καθώς θυμήθηκε πως το θύμα «έκλαιγε ανεξέλεγκτα» αφού έφυγε από το μικρό μπάνιο όπου συνέβη το περιστατικό.

Ένα πολυτελές… ξενοδοχείο: Αυτή είναι η φυλακή που θα βρίσκεται ο Ντάνι Άλβες για τα επόμενα 4,5 χρόνια!
SPORT+

12:30 - 23.02.2024

Ένα πολυτελές… ξενοδοχείο: Αυτή είναι η φυλακή που θα βρίσκεται ο Ντάνι Άλβες για τα επόμενα 4,5 χρόνια!

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια λόγω σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος 23χρονης γυναίκας, ωστόσο η φυλακή στην οποία θα βρίσκεται μοιάζει περισσότερο με πολυτελές ξενοδοχείο.

Οι κρατικοί εισαγγελείς είχαν ζητήσει ποινή φυλάκισης εννέα ετών σε περίπτωση καταδίκης του Άλβες και ένας ιδιώτης εισαγγελέας που εκπροσωπούσε το θύμα απαίτησε ποινή φυλάκισης 12 ετών στη δίκη του.