Ο Εισαγγελέας έκανε έφεση στην υπόθεση του Ντάνι Άλβες, με σκοπό να αυξηθεί η ποινή του Βραζιλιάνου

Ο Ντάνι Άλβες στο δικαστήριο

i

©PrtScr

Ο Εισαγγελέας έκανε έφεση στην υπόθεση του Ντάνι Άλβες, με σκοπό να αυξηθεί η ποινή του Βραζιλιάνου

Γιάννης Λιβανός 10:19 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 02.03.2024

Ο Εισαγγελέας της υπόθεσης του Ντάνι Άλβες φέρεται να έκανε έφεση στην απόφαση της ποινής του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, προκειμένου αυτή να αυξηθεί.

Λίγες μέρες έχουν περάσει αφότου η υπόθεση του Ντάνι Άλβες τελεσιδίκησε, με τον Βραζιλιάνο να καταδικάζεται σε φυλάκιση 4,5 ετών για τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος νεαρής γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2022.

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στην Ισπανία, η ποινή που επιβλήθηκε στον Ντάνι Άλβες δεν ικανοποίησε την Εισαγγελία της υπόθεσης, η οποία δεν πρόκειται να μείνει άπραγη και θα ζητήσει έφεση.

Η έφεση αυτή θα αφορά την απόφαση για την ποινή προς τον Ντάνι Άλβες, με σκοπό να προσπαθήσει να αυξήσει κι άλλο τη διάρκεια φυλάκισης του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, η οποία εκτός από τα 4,5 χρόνια εγκλεισμού, προβλέπει και πρόστιμο 150 χιλιάδες ευρώ, αλλά και 9,5 χρόνια περιοριστικών μέτρων, στα οποία ο άλλοτε ακραίος αμυντικός δεν θα μπορεί να πλησιάσει το θύμα.

Μάλιστα, αφότου ο Βραζιλιάνος πρώην δεξιός οπισθοφύλακας εκτίσει τα 4,5 χρόνια φυλάκισης θα είναι υπό παρακολούθηση απ' τις ισπανικές αρχές για πέντε χρόνια!

Μένει να φανεί αν θα σημειωθούν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του άλλοτε παίκτη της Μπαρτσελόνα στο αμέσως προσεχές διάστημα και αν αυτό θα σημάνει και την παράταση της φυλάκισης του.