Ολυμπιακός: Παίκτες της ΚΑΕ μοίρασαν δώρα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

©Olympiacos BC

Ολυμπιακός: Παίκτες της ΚΑΕ μοίρασαν δώρα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Παναγιώτης Κατσαφάδος 18:24 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 27.12.2023

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στους μικρούς φίλους των ερυθρόλευκων, μεταδίδοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων στα παιδιά.

Αρκετοί παίκτες του μπασκετικού Ολυμπιακού βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (27/12) στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στην παιδιατρική πτέρυγα και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στους μικρούς φίλους των ερυθρόλευκων και όχι μόνο. 

Πιστοί στο πνεύμα των Χριστουγέννων, οι ερυθρόλευκοι θέλησαν να κάνουν λίγο πιο χαρούμενη την καθημερινότητα των παιδιών που περνούν αυτές τις ημέρες μέσα σε σε νοσοκομεία και έτσι επισκέφθηκαν την παιδική πτέρυγα του Ιατρικού Κέντρου προκειμένου να δουν τους μικρούς φίλους τους να χαμογελούν. 

Μιχάλης Λούντζης, Φιλίπ Πετρούσεφ, Λουκ Σίκμα, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Τζόρτζ Πάπας εκπροσώπησαν την ομάδα του μεγάλου λιμανιού της χώρας και αφού μοίρασαν δώρα, έβγαλαν φωτογραφίες με τα παιδιά και με το προσωπικό του νοσοκομείου, δίνοντας σε όλους μεγάλη χαρά στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, αποχώρησαν έχοντας την ικανοποίηση ότι τους έκαναν λίγο καλύτερη την καθημερινότητα.

Ο Ολυμπιακός φροντίζει να δείχνει συχνά το κοινωνικό του πρόσωπο και σε κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνει ότι είναι κάτι παραπάνω από έναν σύλλογο. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να βρίσκονται κοντά στους φίλους τους και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία και στην πράξη...