Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα εθελοντισμού του Final Four της EuroLeague
i

© EuroLeague Basketball

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα εθελοντισμού του Final Four της EuroLeague

Sportal newsroom 13:56 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 27.12.2023

H πλατφόρμα της EuroLeague για την συμμετοχή της εθελοντικής ομάδας που θα λάβουν μέρος στο Final Four του Βερολίνου ξεκίνησε και μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου θα παραμείνει ανοικτή για τους ενδιαφερόμενους.

Η μία επιλογή που είχαν οι φίλαθλοι για να βρεθούν στο Final Four της ΕuroLeague, που την τρέχουσα σεζόν θα διοργανωθεί στο Βερολίνο (26-24 Μαΐου), ήταν και η πιο... παραδοσιακή: Η αγορά εισιτηρίου. Μόνο που όσοι πιστοί υπήρξαν, προσήλθαν μονομιάς και τα «μαγικά χαρτάκια» εξαντλήθηκαν την ίδια μέρα που κυκλοφόρησαν. Και μάλιστα μέσα σε τέσσερις ώρες! 

Πλέον, όσοι δεν πρόλαβαν και έχουν τη διάθεση να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Εθελοντισμού της διοργάνωσης, έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν την συμμετοχή τους. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα άνοιξε και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι της 23 Φεβρουαρίου του 2024

Οπότε τα βήματα είναι απλά και οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να επισκεφτούν τον συγκεκριμένο ιστότοπο (με ένα απλό κλικ ΕΔΩ!), να εγγραφούν με τα προσωπικά του στοιχεία και να περιμένουν τις ανακοινώσεις και τις εθελοντικές ομάδες που θα προκύψουν. 

Υπάρχουν αρκετοί τομείς της διοργάνωσης που η EuroLeague Basketball θέλει να προσθέσει ανθρώπινο δυναμικό για την υποστήριξή τους. Απαιτούνται εθελοντές για να προσφέρουν υπηρεσίες στα Media που θα βρεθούν στο Βερολίνο για το μεγάλο event, στις τελετές και στις βραβεύσεις, στο Adidas Next Generation Tournament, αλλά και στο Fan Zone