ΕΠΟΣ: Μέσα σε λιγότερο από τέσσερις ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Final Four του Βερολίνου!

ΕΠΟΣ: Μέσα σε λιγότερο από τέσσερις ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Final Four του Βερολίνου!

Γιώργος Γαβριλάκης 14:49 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 19.12.2023

Στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (19/12) τέθηκαν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για το Final Four της Euroleague που θα γίνει στο Βερολίνο και μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας είχαν πωληθεί όλα!

Η EuroLeague ανακοίνωσε Sold Out στα εισιτήρια για το Final Four του Βερολίνου πριν καν περάσουν τέσσερις ώρες διαθεσιμότητάς τους για το ευρύ κοινό. Στις Στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (19/12) άνοιξε η πλατφόρμα και μέχρι το μεσημέρι στις 14:00 είχαν εξαντληθεί όλα! 

H προπώλησή τους πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι είχε ξεκινήσει μία μέρα νωρίτερα, μέσω της πλατφόρμας f4tickets.com, για τους διαρκείας των ομάδων της EuroLeague και τους οι συνδρομητές της EuroLeague TV. Όταν όμως, άνοιξε για το ευρύ κοινό τα εισιτήρια μετατράπηκαν σε... μαγικά χαρτάκια και πλέον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. 

Η EuroLeague μεταφέρει στο Ντουμπάι το Adidas Next Gen Tournament
EUROLEAGUE

14:02 - 19.12.2023

Η EuroLeague μεταφέρει στο Ντουμπάι το Adidas Next Gen Tournament

Στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων επέλεξε να διοργανώσει τον Μάρτιο η EuroLeague, το ένα από τα τέσσερα ANGT της σεζόν. Η Ποντγκόριτσα, το Βελιγράδι και το Παρίσι είναι οι άλλες τρεις πόλεις που θα έχουν τη χαρά να εμπλακούν με τους αγώνες των... εκκολαπτόμενων «αστεριών» του μπάσκετ.

Να θυμίσουμε πως οι τιμές αυτών ξεκινούσαν από τα 229 € και έφθαναν ως και τα 709 € και πλέον όσοι κατοχύρωσαν τη θέση τους στην Mercendez-Benz Arena θα συναντηθούν στο Βερολίνο για την αγωνιστική δράση της τελικής φάσης που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 26 Μαϊου του 2024

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!