Η EuroLeague μεταφέρει στο Ντουμπάι το Adidas Next Gen Tournament
i

© EuroLeague Basketball

Η EuroLeague μεταφέρει στο Ντουμπάι το Adidas Next Gen Tournament

Sportal newsroom 14:02 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 19.12.2023

Στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων επέλεξε να διοργανώσει τον Μάρτιο η EuroLeague, το ένα από τα τέσσερα ANGT της σεζόν. Η Ποντγκόριτσα, το Βελιγράδι και το Παρίσι είναι οι άλλες τρεις πόλεις που θα έχουν τη χαρά να εμπλακούν με τους αγώνες των... εκκολαπτόμενων «αστεριών» του μπάσκετ.

Η επιλογή του Ντουμπάι, ως η μία από τις πόλεις που θα διοργανώσει ένα από τα τέσσερα Adidas Next Generation, δεν έγινε τυχαία. Οι καλές σχέσεις της EuroLeague με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι δεδομένες και σιγά σιγά αναπτύσσονται. 

Έτσι, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην ευρωπαϊκή επικράτεια ανακοίνωσε πως από τις 22 έως της 24 Μαρτίου, στην πόλη της Μέσης Ανατολής θα διοργανωθεί το τουρνουά στο οποίο παραδοσιακά... λάμπουν τα επόμενα αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ. 

Κατά το παρελθόν άλλωστε σε αυτά τα τουρνουά είχαν αγωνιστεί παίκτες όπως ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά, ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Ντομάντας Σαμπόνις, αλλά και άλλοι NBAers όμως, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο Γιόνας Βαλαντσιούνας και ο Γκόγκα Μπιτάτζε. Σε μία ανάλογη διοργάνωση του παρελθόντος είχε ξεχωρίσει και το ταλέντο του Μίλος Τεόντοσιτς, αλλα και του Τζιτζι Ντατόμε που προσφάτως αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. 

Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για το Final Four του Βερολίνου!
EUROLEAGUE

09:59 - 19.12.2023

Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για το Final Four του Βερολίνου!

H πώληση των εισιτηρίων για το Final Four της Euroleague -που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 24 έως τις 26 Μαϊου του 2024- ξεκίνησε! Οι ενδιαφερόμενοι μέσω της πλατφόρμας που δημιούργησε η EuroLeague Basketball, από το πρωί της Δευτέρας (19/12, 10:00) μπορούν να κατοχυρώσουν τη θέση τους στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Πέραν όμως, από το Ντουμπάι, άλλα τρία ANGT θα διεξαχθούν και συγκεκριμένα το πρώτο (χρονικά) εξ αυτών θα διοργανωθεί στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, την Ποντγκόριτσα, από τις 26 έως της 28 Ιανουαρίου, ενώ θα ακολουθήσει το event στο Βελιγράδι (1-3/3) και στα τέλη του Μάρτη (29-31) το Παρίσι θα γίνει το... σπίτι αυτού του όμορφου θεσμού.