Παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού

Αστυνομικός

i

© Intime

Παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 02:12 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 08.12.2023

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του αστυνομικού που τραυματίστηκε στο Μελίνα Μερκούρη, μετά τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με τον ίδιο πάντως να μην έχει αποφύγει ακόμα τον κίνδυνο.

Ένας σοβαρά τραυματίας αστυνομικός ήταν ο απόηχος των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη», κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε μία φωτοβολίδα στον οπίσθιο μηριαίο, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετό αίμα και τελικά να διακομισθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι γιατροί εκεί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, όμως ο 30χρονος ένστολος δεν έχει αποφύγει τον κίνδυνο ακόμα. Τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για την υγεία του και επομένως θα βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση. 

Σοκαριστικές εικόνες από το «Μελίνα Μερκούρη»: Οπαδός αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος 

Το αγωνιστικός σκέλος του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού ο προημιτελικός του League Cup στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια περιμετρικά του «Μελίνα Μερκούρη». Μερίδα οπαδών των Πειραιωτών βρέθηκε σε σύγκρουση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και εκείνες προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων.

Παραμένουν στο «Μελίνα Μερκούρη» τα ΜΑΤ - 14 κλούβες στον περιβάλλοντα χώρο, προσαγωγές στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων όσων έχουν μείνει
ΒΟΛΕΙ

01:56 - 08.12.2023

Παραμένουν στο «Μελίνα Μερκούρη» τα ΜΑΤ - 14 κλούβες στον περιβάλλοντα χώρο, προσαγωγές στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων όσων έχουν μείνει

Αρκετές ώρες μετά τα επεισόδια στο «Μελίνα Μερκούρη», εκατοντάδες αστυνομικοί συνεχίζουν να βρίσκονται στο σημείο και να πραγματοποιούν προσαγωγές.

Αυτά, όμως, είχαν άμεσο αντίκτυπο στους απλούς φιλάθλους, οι οποίοι... την πλήρωσαν για τα μέτρα καταστολής των αστυνομικών. Η ατμόσφαιρα στο Ρέντη έγινε αποπνικτική με αποτέλεσμα ουκ ολίγοι φίλαθλοι να αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Ένας από αυτούς, μάλιστα, δεν άντεξε την ποσότητα των χημικών και αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος.