Παραμένουν στο «Μελίνα Μερκούρη» τα ΜΑΤ - 14 κλούβες στον περιβάλλοντα χώρο, προσαγωγές στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων όσων έχουν μείνει

Παραμένουν στο «Μελίνα Μερκούρη» τα ΜΑΤ - 14 κλούβες στον περιβάλλοντα χώρο, προσαγωγές στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων όσων έχουν μείνει

Γιώργος Σακελλαρίου 01:56 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 02:01 - 08.12.2023

Αρκετές ώρες μετά τα επεισόδια στο «Μελίνα Μερκούρη», εκατοντάδες αστυνομικοί συνεχίζουν να βρίσκονται στο σημείο και να πραγματοποιούν προσαγωγές.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για τα προημιτελικά του League Cup δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αυτό, διότι τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη» οδήγησαν σε ρίψη δακρυγόνων από την αστυνομία, τα οποία δημιούργησαν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ρέντη. 

Παρά το γεγονός πως έχουν περάσει αρκετές ώρες από τα διαδραματιζόμενα γεγονότα, τα οποία έφεραν και τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο παραμένουν αρκετές. Στον περιβάλλοντα χώρο του «Μελίνα Μερκούρη» συγκεκριμένα βρίσκονται εκατοντάδες ένστολοι, οι οποίοι συνεχίζουν να προχωρούν σε προσαγωγές προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των οπαδών. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο έχουν σπεύσει αρκετοί από τους συγγενείς των ανθρώπων που κρατούνται από την αστυνομία, προκειμένου να τους προμηθεύσουν νερά και τρόφιμα.

Εκατοντάδες προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ. για να βρεθεί ο χούλιγκαν που τραυμάτισε τον αστυνομικό

Σχεδόν 1.000 οπαδοί του Ολυμπιακού παρέμειναν στο κλειστό έπειτα από εντολή της Αστυνομίας, εξαιτίας των επεισοδίων που προκάλεσαν χούλιγκανς και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις κάλεσαν ενισχύσεις στο γήπεδο του Ρέντη, μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του League Cup. Η ΕΛ.ΑΣ. δεν άφηνε τον κόσμο να αποχωρήσει, πλην των γυναικών και των παιδιών. Στόχος της είναι να εντοπίσει τον δράστη της ρίψης φωτοβολίδας στον αστυνομικό κι όλους όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν εκτός του γηπέδου.