Γιατρός Κρατικού Νικαίας: «Ο αστυνομικός ήρθε στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατος»

Γιατρός Κρατικού Νικαίας: «Ο αστυνομικός ήρθε στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατος»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:09 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 08.12.2023

Σοκαριστική ήταν η δήλωση του Γιατρού που υποδέχθηκε τον αστυνομικό στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, λέγοντας πως ο 30χρονος ήταν ετοιμοθάνατος.

Μία είδηση που προκάλεσε σοκ προέκυψε από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το οποίοι διεξήχθη στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του League Cup. Ένας αστυνομικός δέχθηκε φωτοβολίδα στον μηρό του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομισθεί στο νοσοκομείο. 

Όπως αναφέρει ο γιατρός του Κρατικού Νικαίας στο iEidiseis, ο 30χρονος άνδρας είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ. «Ο αστυνομικός ήρθε στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατος. Είχε ρήξη της αριστερής μοιραίας αρτηρίας στο πόδι και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο», ανέφερε συγκεκριμένα στις δηλώσεις του.

Βίντεο - ντοκουμέντο από τα επεισόδια στου Ρέντη 

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στου Ρέντη, στο περιθώριο του αγώνα League Cup του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Μελίνα Μερκούρη», οδήγησαν σε σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του αστυνομικού είναι σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς η φωτοβολίδα έμεινε για αρκετή ώρα στο πόδι του και του προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο μηρό του.

Σοκαριστικές εικόνες από το «Μελίνα Μερκούρη»: Οπαδός αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος (vid)
ΒΟΛΕΙ

23:56 - 07.12.2023

Σοκαριστικές εικόνες από το «Μελίνα Μερκούρη»: Οπαδός αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος (vid)

Τα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, έφεραν την αλόγιστη χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία. Αυτό προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα σε αρκετούς από τους παρευρισκόμενους, με έναν από αυτούς να αποχωρεί υποβασταζόμενος.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με την χρήση χημικών.