Απέτρεψε «ραντεβού θανάτου» στη Νέα Ιωνία η ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε σε 87 συλλήψεις!

Αστυνομία

i

© PrtScr

Απέτρεψε «ραντεβού θανάτου» στη Νέα Ιωνία η ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε σε 87 συλλήψεις!

Sportal newsroom 23:12 - 01.10.2023

Η ΕΛ.ΑΣ. μέσω ανακοίνωσης της έκανε γνωστό πως απέτρεψε ένα οπαδικό επεισόδιο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και προχώρησε σε 87 συλλήψεις.

Απετράπη οπαδικό επεισόδιο με 87 συλλήψεις στην περιοχή της Νέας Ιωνίας! Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. σταμάτησε ένα ραντεβού θανάτου με οπαδικά κίνητρα εν όψει ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ομάδων τοπικού επιπέδου της Αθήνας, ενώ από τις 87 συλλήψεις οι 62 αφορούν ανήλικα παιδιά.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Απογευματινές ώρες σήμερα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, και εν όψει ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ομάδων τοπικού επιπέδου της Αθήνας, απετράπη οπαδικό επεισόδιο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας με συνολικά 87 συλλήψεις.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκαν πλησίον γηπέδου της περιοχής, 23 άτομα, εκ των οποίων οι 13 ανήλικοι, τα οποία έφεραν κομμάτια ξύλου και ράβδο, ενώ σε άλλο σημείο, εντοπίστηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ανήλικοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.

Με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, οι ανωτέρω προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, τυγχάνουν οπαδοί δύο διαφορετικών ομάδων, οι οποίες θα αγωνίζονταν σε γήπεδο της περιοχής αργότερα.

Όλα τα άτομα συνελήφθησαν –κατά περίπτωση- για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για παράβαση των νόμων για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες, τα ναρκωτικά και για διατάραξη της κοινής ειρήνης και θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Φρίκη με νέο οπαδικό επεισόδιο με θύμα 12χρονο – Πέντε άτομα τον κυνήγησαν μέσα στο πάρκο και τον ξυλοκόπησαν: «Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ! Εσύ;»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

19:02 - 26.09.2023

Φρίκη με νέο οπαδικό επεισόδιο με θύμα 12χρονο – Πέντε άτομα τον κυνήγησαν μέσα στο πάρκο και τον ξυλοκόπησαν: «Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ! Εσύ;»

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε, αυτή τη φορά στον Βόλο, με ένα 12χρονο αγόρι να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από συμμορία συνομήλικων του, που τον ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζει.

Η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ελέγχους με σκοπό την πρόληψη και καταστολή τέτοιων φαινομένων».

Tags: