Φρίκη με νέο οπαδικό επεισόδιο με θύμα 12χρονο – Πέντε άτομα τον κυνήγησαν μέσα στο πάρκο και τον ξυλοκόπησαν: «Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ! Εσύ;»

Ελληνική Αστυνομία

i

© Intime

Φρίκη με νέο οπαδικό επεισόδιο με θύμα 12χρονο – Πέντε άτομα τον κυνήγησαν μέσα στο πάρκο και τον ξυλοκόπησαν: «Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ! Εσύ;»

Sportal newsroom 19:02 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 26.09.2023

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε, αυτή τη φορά στον Βόλο, με ένα 12χρονο αγόρι να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από συμμορία συνομήλικων του, που τον ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζει.

Ένα ακόμα περιστατικό οπαδικής βίας συνέβη στη χώρα μας! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το taxydromosnews.gr, το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στον Βόλο, το απόγευμα της Δευτέρας (26/9), όταν ένας 12χρονος μαθητής περπατούσε μέσα από το πάρκο, προκειμένου να φτάσει στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας για την καθιερωμένη απογευματινή του προπόνηση.

Την ώρα που περπατούσε, αντιλήφθηκε πως μια παρέα τον ακολουθούσε και αύξησε σιγά - σιγά τον βηματισμό του, προκειμένου να τους αποφύγει. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, τα πέντα άτομα, τα οποία ήταν κοντά στην ηλικία του, τον περικύκλωσαν.

«Τι ομάδα είσαι; Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ, εσύ;», φέρεται να τον ρώτησαν, ενώ εκείνος φανερά φοβισμένος τόνισε ότι δεν ασχολείται και αμέσως προσπάθησε να φύγει. Η απάντηση που έδωσε δεν άρεσε στους δράστες, που ξεκίνησαν να τον κυνηγούν μέσα στο πάρκο.

Αρκετά μέτρα πιο κάτω, οι δύο από τους πέντε τον έπιασαν και τον έριξαν στο έδαφος. Μετέπειτα πλησίασαν και οι άλλοι τρεις και άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ παράλληλα έψαχναν την τσάντα και τις τσέπες. Δεν βρήκαν όμως κάτι και τον παράτησαν στο έδαφος και έφυγαν.

Ο νεαρός κατάφερε να φτάσει τρέχοντας στο κολυμβητήριο και περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε στη μητέρα του, αλλά και στους άλλους παρευρισκόμενους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που άκουγαν.

Η μητέρα του παιδιού κατευθύνθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και μάλιστα ενημερώθηκε πως παρόμοιο περιστατικό, συνέβη λίγο αργότερα και σε άλλο παιδί. Σύμφωνα με το κοντινό περιβάλλον του παιδιού, η συγκεκριμένη παρέα ανηλίκων περιτριγυρίζει στο πάρκο τις τελευταίες ημέρες.