Στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται τρία αρχηγικά μέλη συνδέσμων - Υπάρχει εμπλοκή τους και σε άλλα επεισόδια

Επεισόδια Ρέντη

i

© Intime

Στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται τρία αρχηγικά μέλη συνδέσμων - Υπάρχει εμπλοκή τους και σε άλλα επεισόδια

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:16 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 28.12.2023

Το Τμήμα Αθλητικής Βίας πραγματοποιεί έναν μεγάλο κύκλο προσαγωγών και ταυτοποιήσεων μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, με στόχο την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται πίσω από αυτά.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών, οι οποίοι συμμετείχαν στα επεισόδια του Ρέντη συνεχίζεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο OPEN, όσοι περιλαμβάνονται στη δικογραφία θα έχουν το ίδιο κατηγορητήριο. Μέχρι σήμερα (28/12), από την πόρτα της ΓΑΔΑ έχουν περάσει πάνω από 50 άτομα εκ των οποίων τα 25 έχουν ταυτοποιηθεί ότι βρίσκονταν στα επεισόδια. 

Η συγκεκριμένη δικογραφία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα αρχηγικά μέλη. Μπορεί το Τμήμα Αθλητικής Βίας να γνωρίζει για τη δράση τους, ωστόσο ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία, έτσι ώστε ο δικαστικός λειτουργός να μπορέσει να τους ασκήσει δίωξη, όταν θα φτάσει στα χέρια του η δικογραφία. Όπως έγινε γνωστό, τρία αρχηγικά μέλη συνδέσμων βρίσκονται στο στόχαστρο. 

Μάλιστα δύο από αυτά βρίσκονταν την ημέρα των επεισοδίων στο Ρέντη στο γήπεδο. Να σημειωθεί πως ορισμένοι από αυτούς που θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία εμπλέκονται σε ακόμα τρεις περιπτώσεις επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους χούλιγκαν. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και τα επεισόδια που είχαν γίνει στον Βόλο με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου του 2017.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη για τα επεισόδια στο Ρέντη: «Μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν νέες συλλήψεις»

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό του Ρέντη. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ λοιπόν, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος και αναφέρθηκε στο περιστατικό αυτό, λέγοντας ότι μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν νέες συλλήψεις. 

Επεισόδια στου Ρέντη: Στο μικροσκόπιο 20 άτομα - Αρχίζει να διαφαίνεται η ιεραρχία στους συνδέσμους
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

22:34 - 27.12.2023

Επεισόδια στου Ρέντη: Στο μικροσκόπιο 20 άτομα - Αρχίζει να διαφαίνεται η ιεραρχία στους συνδέσμους

Μετά τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Αναβαθμίζεται το κατηγορητήριο για τους συλληφθέντες - Ανάμεσα στους «αρχηγούς» και ο 26χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ

«Αποτελεί χρέος τιμής για εμάς, είναι πολλά τα στελέχη που ασχολούνται με αυτή την υπόθεση, έχουμε στοιχεία, είμαστε αισιόδοξοι και σε ένα εύλογο διάστημα θα έχουμε και άλλες συλλήψεις», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.