Σκανδάμης: «Να λογοδοτήσουν όσοι εμπλέκονται στη δολοφονία του 31χρονου»

Ο Γιώργος Λυγγερίδης

i

© Intime

Σκανδάμης: «Να λογοδοτήσουν όσοι εμπλέκονται στη δολοφονία του 31χρονου»

Sportal newsroom 22:10 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 27.12.2023

Την αυστηρή ποινή εκείνων που εμπλέκονται στη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, ζήτησε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, εξέφρασε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ, Μαρίνος Σκανδάμης. Ο ίδιος, μάλιστα, ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, οι οποίοι οδήγησαν στον θάνατο τον άτυχο ένστολο άνδρα.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Σκανδάμη:

«Αποχαιρετούμε με βαθιά οδύνη τον 31χρονο αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, ο οποίος μετά από πολυήμερη μάχη στην εντατική έφυγε από κοντά μας.

Ένας νέος άνθρωπος δολοφονήθηκε στυγερά κατά την άσκηση των καθηκόντων του από τις εγκληματικές ομάδες που ρημάζουν τον αθλητισμό και την κοινωνία.

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

18:49 - 27.12.2023

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού

Στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον 31χρονο αστυνομικό, Γιώργο Λυγγερίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα επεισόδια του Ρέντη.

Εκφράζουμε ολόψυχα τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του και στους συναδέλφους του και ζητάμε από την κυβέρνηση να εξαντλήσει τις δυνατότητες της για να λογοδοτήσουν όλοι όσοι εμπλέκονται στην δολοφονία του».