ΠΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατο του αστυνομικού: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, να αποδοθεί δικαιοσύνη!»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατο του αστυνομικού: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, να αποδοθεί δικαιοσύνη!»

Sportal newsroom 19:41 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 27.12.2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του αστυνομικού, που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 31χρονος αστυνομικός που δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη, ενώ τόνισε πως πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για αυτό το έγκλημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην Οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη, του Έλληνα αστυνομικού που έχασε τελικά τη ζωή του μετά από την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε την ώρα της υπηρεσίας του.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Μια ακόμη με αυτουργούς κακοποιά στοιχεία που κινούνται γύρω από τον χώρο του αθλητισμού και τον χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για τις εγκληματικές τους ενέργειες.

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

18:49 - 27.12.2023

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού

Στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον 31χρονο αστυνομικό, Γιώργο Λυγγερίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα επεισόδια του Ρέντη.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. Με την ελπίδα να αποδοθεί δικαιοσύνη γι΄ αυτό το έγκλημα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».