Επεισόδια στου Ρέντη: Στο μικροσκόπιο 20 άτομα - Αρχίζει να διαφαίνεται η ιεραρχία στους συνδέσμους
i

© Intime

Επεισόδια στου Ρέντη: Στο μικροσκόπιο 20 άτομα - Αρχίζει να διαφαίνεται η ιεραρχία στους συνδέσμους

Sportal newsroom 22:34 - 27.12.2023

Μετά τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Αναβαθμίζεται το κατηγορητήριο για τους συλληφθέντες - Ανάμεσα στους «αρχηγούς» και ο 26χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ

Ολοένα και στενεύει ο κλοιός γύρω από τους χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια στο κλειστό του Ρέντη, αποτέλεσμα των οποίων ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ και ο θάνατός του μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τουλάχιστον 20 άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, σε βάρος των οποίων αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και για εγκληματική οργάνωση, καθώς φαίνεται ότι έχει βεβαιωθεί η συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες ενέργειες.

Από την έρευνα των αστυνομικών έχει αρχίσει να διαφαίνεται η ιεραρχία των συνδέσμων οπαδών, ήτοι τα άτομα που έχουν αρχηγικό ρόλο. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται και ο 26χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ.

Τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία για τον θάνατο του αστυνομικού από τα επεισόδια στο Ρέντη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20:01 - 27.12.2023

Τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία για τον θάνατο του αστυνομικού από τα επεισόδια στο Ρέντη

Με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στην ΕΛ. ΑΣ μετά τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού από τα επεισόδια στο Ρέντη.

Παράλληλα, μετά τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος κατέληξε σήμερα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, αναμένεται να αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο όσων έχουν συλληφθεί για τα επεισόδια στου Ρέντη, καθώς και όσων οδηγηθούν στη δικαιοσύνη το επόμενο διάστημα.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας αναμένεται να αναβαθμιστεί σε ανθρωποκτονία, αυξάνοντας και τις ποινές με τις οποίες κινδυνεύουν οι κατηγορούμενοι.

Πηγή: skai.gr