Τζον Σίνα: Γιατί βγήκε γυμνός στη σκηνή των Όσκαρ;

Τζον Σίνα: Γιατί βγήκε γυμνός στη σκηνή των Όσκαρ;

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:15 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 11.03.2024

Η εμφάνιση του Τζον Σίνα που συζητήθηκε τη βραδιά των Όσκαρ.

Ο Τζον Σίνα εμφανίστηκε γυμνός στη σκηνή των Όσκαρ. Ο πρώην σταρ του WWE, που πλέον ασχολείται με την υποκριτική, συζητήθηκε σε όλον τον κόσμο όταν κλήθηκε να παραδώσει το βραβείο στην κατηγορία των κοστουμιών και εμφανίστηκε όπως τον γέννησε η μαμά του.

Το σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Τζον Σίνα έχει ιστορία αφού ήταν... φόρος τιμής στον Ρόμπερτ Οπέλ. Ο ακτιβιστής εισέβαλε εντελώς γυμνός στη σκηνή των Όσκαρ το 1974 όταν ο ηθοποιός Ντέιβιντ Νίβεν προσφωνούσε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Ο Οπέλ σχημάτισε με το αριστερό του χέρι το σύμβολο της ειρήνης. Στόχος του ακτιβιστή ήταν η ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι σήμερα αν το σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Οπέλ ήταν στημένο.

Τελικά, ο Τζον Σίνα τυλίχθηκε με μία κουρτίνα με τη βοήθεια του Τζίμι Κίμελ, που ήταν οικοδεσπότης της βραδιάς. Το βραβείο πήρε η ενδυματολόγος Χόλι Γουάντινγκτον για τη δουλειά της στην ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη απέσπασε τέσσερα βραβεία Όσκαρ. Η ταινία «Oppenheimer» ήταν η μεγάλη νικήτρια των φετινών βραβείων με επτά.

Ο Τζον Σίνα είναι 46 ετών και έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο WWE. Ο Αμερικανός θεωρείται από τους καλύτερους παλαιστές όλων των εποχών έχοντας κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο 16 φορές.

Ο Τζον Σίνα ήθελε να γίνει παλαιστής αφού είχε ως πρότυπο τον Χαλκ Χόγκαν. Το 1998 ο Αμερικανός ξεκίνησε καριέρα bobybuilder και το 1999 μετακινήθηκε στην επαγγελματική πάλη. Το 2001 έκανε το ντεμπούτο του στο WWE και έκτοτε τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Ο Τζον Σίνα κέρδισε μεγάλη φήμη αγωνιζόμενος στο Smackdown εξασφαλίζοντας, παράλληλα, και αρκετά χρήματα. Τα τελευταία χρόνια ο Αμερικανός έχει μεταπηδήσει στην υποκριτική.

Tags: