Σοκάρει η εικόνα του Μάικ Τάισον: Με το ζόρι περπατάει

Σοκάρει η εικόνα του Μάικ Τάισον: Με το ζόρι περπατάει

Ο Μάικ Τάισον θα δώσει αγώνα κόντρα στον Τζέικ Πολ αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για την κατάσταση της υγείας του.

Πριν από λίγες ημέρες ο Μάικ Τάισον είχε ανακοινώσει την επιστροφή του στο ρινγκ. Ο θρυλικός πυγμάχος γνωστοποίησε τη μονομαχίας του με τον Τζέικ Πολ, πρώην youtuber που πλέον ασχολείται με την πυγμαχία.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο πυγμάχων έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιουλίου 2024 στο AT&T στο Άρλινγκτον του Τέξας. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Μάικ Τάισον αναφέροντας ότι υπάρχει συμφωνία με το Netflix και την εταιρεία παραγωγής του Τζέικ Πολ.

Ωστόσο, υπάρχουν αμφιβολίες για την κατάσταση που βρίσκεται ο Μάικ Τάισον. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο θρυλικός πυγμάχος δεν πρέπει να αγωνιστεί κόντρα στον Τζέικ Πολ και επαναφέρουν παλαιότερο βίντεο, όπου ο Μάικ Τάισον είχε εμφανιστεί υποβασταζόμενος σε εκδήλωση UFC.

Ο Έντι Χερν, διοργανωτής αγώνων εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή του για τον αγώνα αυτό. «Είμαι το λάθος άτομο που έχει ερωτηθεί γιατί μου αρέσει η πυγμαχία, οπότε για εμένα είναι απίστευτα λυπηρό. Ο Μάικ Τάισον είναι σχεδόν 60 χρονών. Το καταλαβαίνω ότι πολλοί άνθρωποι θα παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα. Αλλά η άποψή μου, ως οπαδών των μαχητικών αθλημάτων είναι ότι είναι πολύ λυπηρό», σημείωσε ο επιχειρηματίας.

Ο Μάικ Τάισον ανακοίνωσε την επιστροφή του στο ρινγκ μέσω twitter. Οι συνδρομητές του Netflix θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του θρυλικού πυγμάχου με τον Τζέικ Πολ χωρίς να πληρώσουν κάτι επιπλέον.

Ο Μάικ Τάισον θεωρείται από τους κορυφαίους πυγμάχους στην κατηγορία βαρέων βαρών. Ο 57χρονος σήμερα Αμερικανός έχει ρεκόρ 50-6 στην καριέρα του έχοντας σημειώσει 44 νοκ άουτ. Ο Τάισον κυριάρχησε χάρη στη δύναμη και την εκρηκτικότητά του. Ο θρυλικός πυγμάχος αποσύρθηκε το 2005 και επέστρεφε στα ρινγκ το 2020 για έναν αγώνα επίδειξης κόντρα στον Ρόι Τζόοουνς Τζούνιορ που έληξε ισόπαλος.

Ο Τζέικ Πολ έχει ρεκόρ 9-1 με 6 νοκ άουτ και θεωρείται αρκετά αμφιλεγόμενος. Ο Πολ αρέσκεται στο να προκαλεί μεγάλα ονόματα της πυγμαχίας όπως ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και ο Κάνελο Άλβαρεζ, αλλά αμφότεροι δεν έχουν αποδεχθεί την πρότασή του.