Σοκ: Ο Μάικ Τάισον ανακοίνωσε την επιστροφή του – Έγινε γνωστή ήδη η ημερομηνία που θα πατήσει το ρινγκ!

Σοκ: Ο Μάικ Τάισον ανακοίνωσε την επιστροφή του – Έγινε γνωστή ήδη η ημερομηνία που θα πατήσει το ρινγκ!

20:04 - 07.03.2024

Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στο ρινγκ για χάρη του Netflix. Πότε θα γίνει ο σπουδαίος αγώνας.

Η μεγάλη επιστροφή του Μάικ Τάισον είναι γεγονός. Ο θρύλος του ρινγκ θα δώσει έναν και μοναδικό αγώνα για χάρη του Netflix.

Ο Μάικ Τάισον θα παλέψει με τον youtuber Τζέικ Πολ, που το έχει γυρίσει στην πυγμαχία εδώ και πολύ καιρό. «Υπογράψαμε συμβόλαιο» ανέφερε στο twitter ο θρυλικός πυγμάχος γνωστοποιώντας τη συμφωνία του με το Netflix και τη Most Valuable Promotions του Τζέικ Πολ.

Οι συνδρομητές του Netflix θα μπορέσουν να παρακολουθήσουμε τον αγώνα χωρίς να πληρώσουν κάτι επιπλέον. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming μεταδόθηκε πριν λίγες ημέρες και το φιλικό ματς μεταξύ του Ράφα Ναδάλ και του Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Μάικ Τάισον θεωρείται από πολλούς ένας από τους καλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών στην κατηγορία βαρέων βαρών. Ο 57χρονος σήμερα Αμερικανός έχει ρεκόρ 50-6 έχοντας σημειώσει 44 νοκ άουτ. Ο Τάισον έγινε ο νεότερος πρωταθλητής βαρέων βαρών σε ηλικία 20 ετών.

Ο Τάισον κυριάρχησε στη συγκεκριμένη κατηγορία για χρόνια λόγω χάρη στην εκρηκτικότητα και τη δύναμή του. Ο θρυλικός πυγμάχος αποσύρθηκε το 2005 και επέστρεφε στα ρινγκ το 2020 για έναν αγώνα επίδειξης κόντρα στον Ρόι Τζόοουνς Τζούνιορ που έληξε ισόπαλος.

Ο Τζέικ Πολ έχει ρεκόρ 9-1 με 6 νοκ άουτ και θεωρείται αρκετά αμφιλεγόμενος. Ο Πολ αρέσκεται στο να προκαλεί μεγάλα ονόματα της πυγμαχίας όπως ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και ο Κάνελο Άλβαρεζ, αλλά αμφότεροι δεν έχουν αποδεχθεί την πρότασή του.

Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο AT&T στο Άρλινγκτον του Τέξας. Περισσότερα λεπτομέρειες για το event θα γίνουν γνωστές αργότερα

Tags: