Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που η Βούλα Πατουλίδου πέφτει θύμα διάρρηξης στο σπίτι της
i

© Glomex

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που η Βούλα Πατουλίδου πέφτει θύμα διάρρηξης στο σπίτι της

Sportal newsroom 11:51 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 18.09.2023

Η αντιπεριφερειάρχης και χρυσή Ολυμπιονίκης του στίβου, Βούλα Πατουλίδου, έπεσε θύμα διάρρηξης το βράδυ του Σαββάτου (16/9).

Το βράδυ του Σαββάτου (16/9), άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και χρυσής Ολυμπιονίκη του στίβου, Βούλας Πατουλίδου. Οι αρχές μελετούν τα βίντεο ντοκουμέντα τα οποία έχουν στα χέρια τους και προσπαθούν να εντοπίσουν τους κακοποιούς μέσα από τις κινήσεις τους. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ληστές φαίνεται πως άφησαν το αυτοκίνητό τους στον κεντρικό δρόμο και έφτασαν μέχρι την είσοδο της μονοκατοικίας με τα πόδια.

«Χτύπησε, βέβαια, ο συναγερμός. Ξήλωσαν καλώδια, τα πάντα… να ‘ναι καλά ο γείτονας – ο ίδιος παθών – που άκουσε τον συναγερμό και ειδοποίησε την Αστυνομία και εμάς. Τρέξαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. ελικά ήρθαν να κλέψουν ή να τρομοκρατήσουν; Γιατί για μένα υπάρχει και αυτό το δεδομένο και θεωρώ πολύ πιθανότερο το δεύτερο. Δεν κατέβασαν αυτοκίνητο, γιατί μάλλον θα τους είχε εγκλωβίσει η αστυνομία. Έφυγαν με τα πόδια», ανέφερε σοκαρισμένη η Βούλα Πατουλίδου στον ΑΝΤ1.