Ο Μαρσέλο ενθουσιάστηκε με το χατ τρικ του Μπερνάρ

Μαρσέλο - Μπερνάρ

i

© Intime

Ο Μαρσέλο ενθουσιάστηκε με το χατ τρικ του Μπερνάρ

Η εμφάνιση του Μπερνάρ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και το χατ τρικ του Βραζιλιάνου, δεν άφησε... ασυγκίνητο τον Μαρσέλο.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν... σίφουνας από το Αγρίνιο και πήρε εύκολη τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (0-5), με τον Μπερνάρ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής σημείωσε χατ τρικ και «καθάρισε» από νωρίς για τους πράσινους. Μόλις στο 13ο λεπτό του ματς, ο Χουάνκαρ γύρισε την μπάλα στο κέντρο της μεγάλης περιοχής των Αγρινιωτών κι ο Μπερνάρ τη βρήκε μπροστά του και με όμορφο σουτ έδωσε προβάδισμα στο «τριφύλλι» (0-1).

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ιωαννίδης πέρασε κάθετα στον Παλάσιος αυτός γύρισε την μπάλα, με τον Έλληνα επιθετικό να επωφελείται και να στρώνει στον Βραζιλιάνο ο οποίος σούταρε στα δίχτυα. Η μπάλα άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Καπίνο για το 0-2. Κάπως έτσι ο Μπερνάρ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Στο 65ο λεπτό, ο Μπερνάρ έκανε χατ τρικ με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έστειλε την μπάλα χαμηλά αιφνιδιάζοντας τον Καπίνο για το 0-3. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το δεύτερο χατ τρικ της καριέρας του.

Με αφορμή λοιπόν την εξαιρετική απόδοση του Μπερνάρ, ο παλιός του συμπαίκτης στην Εθνική Βραζιλίας Μαρσέλο, έδειξε τον ενθουσιασμό του μέσω των social media,

Κάτω από την σχετική ανάρτηση του Μπερνάρ στο Instagram, ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού έδειξε το δικό του δείγμα θαυμασμού μέσα από κάποια emojis.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Μπερνάρ: 

Μετά τον Σαλπιγγίδη, ο Μπερνάρ πέτυχε χατ-τρικ εκτός έδρας έπειτα από 17 χρόνια

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπερνάρ ήταν παραπάνω από χαρούμενος για την εμφατική επιστροφή του στο σκοράρισμα. Τόσο, που δεν έκρυψε στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα ότι άνοιξε η όρεξή του και θέλει σύντομα να πετύχει κι άλλη «τριπλέτα».

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός και το ΠΑΟΚ - Άρης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:28 - 17.09.2023

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός και το ΠΑΟΚ - Άρης

Ισόπαλα ήρθαν τα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός (1-1) και ΠΑΟΚ - Άρης (0-0), ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην κορυφή μετά το τέλος της 4ης αγωνιστικής της Super League. Αστερίσκος παραμένει η περίπτωση του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει παιχνίδι λιγότερο.

Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι ο Μπερνάρ έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που πετυχαίνει στο πρωτάθλημα χατ τρικ εκτός έδρας μετά από 17 χρόνια. Τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι ανάλογο ήταν στις 20 Αυγούστου του 2006, όταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα τρεις φορές.