Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Πρώτη ήττα για τη Μακάμπι Χάιφα στο πρωτάθλημα
i

©Intime

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Πρώτη ήττα για τη Μακάμπι Χάιφα στο πρωτάθλημα

Sportal newsroom 23:50 - 17.09.2023

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, Μακάμπι Χάιφα ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 από την Μακάμπι Πέταχ Τίκβα.

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ έκανε η Μακάμπι Χάιφα. 

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, με φόντο την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισραήλ. 

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με τον Μπεν Χαίμ, ωστόσο η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει. Ο Ραφαέλοφ έφερε το ματς στα ίσια στα πρώτα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. 

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ πήγε από τον Ροναλντίνιο στον... Ιωαννίδη (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:37 - 17.09.2023

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ πήγε από τον Ροναλντίνιο στον... Ιωαννίδη (vids)

Ο Μπερνάρ σκόραρε μόλις το δεύτερο χατ-τρικ στην καριέρα του, κάτι περισσότερο από μία δεκαετία μετά. Με τις ομοιότητες να είναι αρκετές και τους συμπρωταγωνιστές να έχουν διακριτούς ρόλους... Από την Ατλέτικο Μινέιρο, στον Παναθηναϊκό...

Στην επανάληψη η Πετάχ Τίκβα πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 81ο λεπτό με τον Μαχαμίντ, ενώ επτά λεπτά μετά ο Σαμπά έκανε το 2-2. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Γκούρνο στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Κάπως έτσι η ομάδα του Μπαράκ Μπαχάρ γνώρισε τη πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς.