Πέθανε ο Αιμίλιος Κοτσώνης

Πέθανε ο Αιμίλιος Κοτσώνης

Sportal newsroom 22:12 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 04.01.2024

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε από τη ζωή από ανακοπή ο Αιμίλιος Κοτσώνης, πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός που είχε φυλακιστεί για την υπόθεση Noor 1. Κατηγορήθηκε για την υπόθεση του Noor One, προφυλακίστηκε, καταδικάστηκε πρωτοδίκως και απηλλάγη εφετειακά όπως αναφέρει το dikisports.

Το 2015, ο Αιμίλιος Κοτσώνης προφυλακίστηκε για την υπόθεση της μεταφοράς και διακίνησης δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor 1». Ο πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου και επιχειρηματίας στον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτων απολογήθηκε για τις κατηγορίες της εμπορίας ναρκωτικών και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ενώ στο άκουσμα της απόφασης για την προφυλάκισή του αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας, πρόσωπο-μπαλαντέρ στην υπόθεση του «Noor 1», εμφανιζόταν στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών (το οποίο αφορούσε απόρριψη αίτησης αποφυλάκισης κατηγορουμένου) ως συνδετικός κρίκος των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Κατά πληροφορίες, η συμπληρωματική απολογία που έδωσε η σύζυγος του προφυλακισμένου πλοιοκτήτη «έκαψε» τον Αιμίλιο Κοτσώνη, καθώς τον κατονόμασε ως τον άνθρωπο που μεσολάβησε για την αγορά του δεξαμενόπλοιου.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ: «Ζήτημα τιμής η διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13:55 - 02.01.2024

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ: «Ζήτημα τιμής η διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη»

Ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία είναι η διευκόλυνση της δολοφονίας του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

«Για τις ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για την αγορά του πλοίου μεσολάβησε ο Κοτσώνης επειδή ήταν άτομο εμπιστοσύνης και ο σύζυγός μου κι εγώ τον εμπιστευόμασταν, επειδή τα χρήματα που θα διαθέταμε ήταν τα χρήματα που είχαμε κερδίσει με κόπο και πιστεύαμε ότι θα διασφάλιζε τα χρήματά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, στην απολογία της τόνισε ότι, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, επικοινώνησε με τον επιχειρηματία για να δει τι γίνεται και εκείνος της είπε να μην ανησυχεί.

Πηγή: Lawandorder

Tags: