Καταγγελία σοκ για τα επεισόδια στου Ρέντη: «Αστυνομικοί άφησαν χούλιγκανς να εξαφανιστούν από το γήπεδο» (vid)

Επεισόδια στου Ρέντη

i

©Intime

Καταγγελία σοκ για τα επεισόδια στου Ρέντη: «Αστυνομικοί άφησαν χούλιγκανς να εξαφανιστούν από το γήπεδο» (vid)

Sportal newsroom 12:54 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 03.01.2024

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τα επεισόδια στου Ρέντη που στοίχισαν τη ζωή του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Συνεχίζουν να βγαίνουν νέες εξελίξεις για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι ερευνητές της Ελληνικής Αστυνομίας που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν σχεδόν χαρτογραφήσει πλήρως τα άτομα που βρίσκονται πίσω από την επίθεση.

Πλέον το επόμενο βήμα είναι οι μαζικές συλλήψεις από την ΕΛΑΣ, καθώς έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 20 άτομα, ενώ θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις. Μάλιστα, στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» υπήρξε αποκάλυψη ότι ένας αστυνομικός των ΜΑΤ έχεις καταγγείλει πως αστυνομικοί άφησαν οπαδούς να φύγουν από το γήπεδο. Πλέον, την υπόθεση αναλαμβάνει η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ: «Ζήτημα τιμής η διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13:55 - 02.01.2024

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ: «Ζήτημα τιμής η διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη»

Ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία είναι η διευκόλυνση της δολοφονίας του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Πάντως, συνολικά για τα επεισόδια στου Ρέντη αναμένεται να καταθέσουν 120 άτομα ενώ η δικογραφία υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί σε έναν μήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρχές τις επόμενες ημέρες θα επισπεύσουν τις διαδικασίες ενώ στο κάδρο των ερευνών για τα επεισόδια στου Ρέντη βρίσκονται τα 17 άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια. Ανάμεσά τους βρίσκονται τουλάχιστον πέντε, με αρχηγικό ρόλο στις ομάδες των οπαδών.