Μπήκαν με την ομάδα οι Φρέιρε, Πορόζο

Φρέιρε

i

© Intime

Μπήκαν με την ομάδα οι Φρέιρε, Πορόζο

Διονύσης Βερβελές 16:48 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 31.12.2023

Οι δύο αμυντικοί του Ολυμπιακού συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ομάδας στο Ρέντη…

Το τελευταίο του ματς ο Ολυμπιακός για το 2023 το έδωσε έχοντας αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο τεχνικός της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ, είχε να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες, όμως, ο χρόνος φαίνεται πως ήταν ο καλύτερος... γιατρός για τους «ερυθρόλευκους». 

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία επίσης θα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως η απουσία του Ελ Κααμπί ο οποίος θα είναι με την εθνική Μαρόκο ενόψει του Κόπα Άφρικα., όπως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και του Ελ Αραμπί που θεωρείται αμφίβολος, εξαιτίας του τραυματισμού που είχε από το ματς στις Σέρρες.

Από εκεί και πέρα, όμως, τα προβλήματα λιγοστεύουν σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί Πορόζο και Φρέιρε έχουν πλέον ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας. Αμφότεροι έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς και έχουν λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα ματς του Ολυμπιακού. Ιδιαίτερα ο Φρέιρε λείπει από τις αρχές Οκτωβρίου, ενώ από την άλλη ο Πορόζο πλησιάζει τους δύο μήνες εκτός πλάνων επίσης λόγω τραυματισμού.

Γι’ αυτό και εξαιτίας του μεγάλου χρονικού διαστήματος που έμειναν εκτός αγωνιστικής δράσης, δεν είναι ακόμη έτοιμοι να μπουν και να παίξουν απέναντι στη Λαμία. Αυτό το οποίο δουλεύουν τώρα είναι η φυσική τους κατάσταση και αν για τον Φρέιρε υπάρχουν διάφορες φήμες πως δε θα συνεχίσει στην ομάδα, για τον Πορόζο τα πράγματα τουλάχιστον για την ώρα είναι διαφορετικά. 

Διότι είναι και παίκτης ο οποίος όσο πρόλαβε να αγωνιστεί κατάφερε να δείξει πράγματα και να αφήσει υποσχέσεις για τη συνέχεια. Στάθηκε άτυχος, όμως, στο ματς με την Γουέστ Χαμ στην Αγγλία και έχει να παίξει από τότε (9 Νοεμβρίου).