Ολυμπιακός: Φέρνει και τον στόπερ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Ολυμπιακός: Φέρνει και τον στόπερ

Διονύσης Βερβελές 15:27 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 31.12.2023

Προχωράει από πλευράς «ερυθρόλευκων» και η περίπτωση απόκτησης κεντρικού αμυντικού…

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για την περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Φραν Ναβάρο. Ο παίκτης ήρθε το Σάββατο στην Ελλάδα από την Πορτογαλία, έτσι ώστε να ολοκληρώσει το δανεισμό του από την Πόρτο. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν έναν καλό παίκτη σε μία θέση στην οποία θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα από τη στιγμή που ο Ελ Κααμπί θα λείπει με την εθνική ομάδα της χώρας του, το Μαρόκο, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η απόκτηση επιθετικού προχώρησε γρήγορα για τους Πειραιώτες και τα πάντα έγιναν και σε συνθήκες άκρας μυστικότητας. Από εκεί και πέρα, όμως, μία θέση στην οποία «πονάει» ο Ολυμπιακός από το καλοκαίρι μέχρι τώρα είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Τα πράγματα δεν πήγαν για τους «ερυθρόλευκους» έτσι όπως θα ήθελαν, αφού τελικά έμειναν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να έχουν ως μοναδικούς για τη θέση του στόπερ τους Ρέτσο, Ντόη και τον Μπιανκόν ο οποίος όμως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Έτσι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα ο Ολυμπιακός στο αμυντικό κομμάτι στο μεγαλύτερο διάστημα της μέχρι τώρα αγωνιστικής περιόδου και για αυτό η απόκτηση στόπερ είναι προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή για τους «ερυθρόλευκους». Από τη στιγμή, λοιπόν, που του επιθετικού τελείωσε τώρα παίρνει σειρά η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα είναι πιθανό το σενάριο να υπάρξει άφιξη ποδοσφαιριστή μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Όπως έχουμε επισημάνει, η απόκτηση δεύτερου στόπερ θα φανεί από την κατάσταση του Πορόζο. Επέστρεψε, συμμετέχει στις προπονήσεις αλλά θα φανεί αν θα είναι όπως πρέπει και σε θέση ο παίκτης να μπει και να αγωνιστεί γρήγορα. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Καρβαλιάλ θα τον περιμένει και θα τον στηρίξει, διαφορετικά έστω και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα θα κινηθεί και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό.