Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Διεθνής μέσος της Φερεντσβάρος αναμένεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο
i

©Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Διεθνής μέσος της Φερεντσβάρος αναμένεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο

Δημήτρης Χούπης 14:14 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 31.12.2023

Όπως αναφέρουν ουγγρικά Μέσα, ο μέσος της Φερεντσβάρος Πίτερ Μπάραθ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα, λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής.

Δύο μήνες περίπου πριν από τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό, η Φερεντσβάρος βρίσκεται στον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Σύμφωνα με ουγγρικά Μέσα λοιπόν ο διεθνής μέσος της ομάδας, Πίτερ Μπάραθ αναμένεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. 

Ο λόγος της σκέψης του είναι ο μικρός χρόνος συμμετοχής και ήδη έχει κάνει γνωστή τη δυσαρέσκειά του στους ανθρώπους της ομάδας. Ο 21χρονος μέσος δόθηκε αρχικά δανεικός στη Φερεντσβάρος από την Ντεμπρετσέν και στη συνέχεια αποκτήθηκε ως κανονική μεταγραφή έναντι 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. 

Με την ομάδα της Βουδαπέστης ο Μπάραθ μετράει 17 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς ωστόσο να έχει βρει κάποιο γκολ. Τη φετινή σεζόν μάλιστα έχει μόλις εφτά αγώνες. 

Για τον 21χρονο λοιπόν ενδιαφέρονται ομάδες από το εξωτερικό αλλά και από την Ουγγαρία, με μία από αυτές να είναι η Ντιόσγκιορ. Η οποία ωστόσο σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας θα κάνουν μεταγραφή μόνο εάν υπάρξουν αποχωρήσει στο χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο». 

«Περιμένουμε δύο με τρεις προσθήκες, αλλά μόνο αν υπάρξουν ισάριθμες αποχωρήσεις, επειδή έχουμε μείνει με στενό μπάτζετ», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του. 

Ακόμα ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Ζαλαεγκερσζέγκ, με την οποία η Φερεντσβάρος έχει ξεκινήσει επαφές αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία.