Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ο γυμναστής της Μακάμπι Χάιφα έσωσε τον γιο του - Η Χαμάς «γάζωσε» το αυτοκίνητό του!

Ο Σαμψών πέρσι στο Καραϊσκάκης με τον τεχνικό Μπαχάρ.

i

©intime

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ο γυμναστής της Μακάμπι Χάιφα έσωσε τον γιο του - Η Χαμάς «γάζωσε» το αυτοκίνητό του!

Γιώργος Σακελλαρίου 17:41 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 08.10.2023

Δραματικές στιγμές έζησε ο γυμναστής της Μακάμπι Χάιφα Ντρορ Σαμψών και ο γιος του Αλόν έπειτα από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ.

Κάθε ώρα που περνάει έρχονται από το Ισραήλ στο προσκήνιο συγκλονιστικές ιστορίες ανθρώπων του αθλητισμού.

Παράγοντες, παίκτες, στελέχη ομάδων, βίωσαν δραματικές στιγμές οι ίδιοι και μέλη των οικογενειών τους. Η Μακάμπι Χάιφα και άλλοι σύλλογοι, όπως είναι γνωστό, έδωσe άδεια σε ξένους παίκτες και προπονητές να αποχωρήσουν από τη χώρα. Στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, υπάρχει ήδη αγωνία για την τύχη του πατέρα του Γκιλ Οφέρ, μέλος του τεχνικού τιμ.

Στιγμές αγωνίας πέρασε και ο Ντρορ Σαμψών. Ο γυμναστής της Μακάμπι Χάιφα, ο οποίος ήταν φυσικά και στον πάγκο στο ματς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ, έσωσε τον γιο του Αλόν από την κόλαση.

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «sport» αναφέρεται: «Ο γιος του ήταν από τους πρώτους που αποχώρησαν από το πάρτι «Nova» στο Μπαράι, μόλις άκουσε τον κόκκινο συναγερμό. Ο Σαμψών ήταν από τους πρώτους που μπήκε στο αυτοκίνητο κι άρχισε να οδηγεί. Οι τρομοκράτες που εισέβαλαν στο Ισραήλ ήρθαν από την άλλη πλευρά κι άρχισαν να πυροβολούν κατά του οχήματος. Ο Αλόν Σαμψών και οι φίλοι του ξάπλωσαν στο πάτωμα του οχήματος. Στο τέλος, ο στρατός κατάφερε να τους φτάσει πριν από τους τρομοκράτες και τους μετέφερε σε ασφαλές μέρος.

Απίστευτο: Ανιψιός πασίγνωστου ποδοσφαιριστή σκότωσε τρεις άνδρες στον πόλεμο του Ισραήλ!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:44 - 08.10.2023

Απίστευτο: Ανιψιός πασίγνωστου ποδοσφαιριστή σκότωσε τρεις άνδρες στον πόλεμο του Ισραήλ!

Συγκλονιστικές πληροφορίες έρχονται κάθε ώρα από την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ, με τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ανιψιός του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ σκότωσε τρεις πολεμιστές της Χαμάς που μπήκαν.

Μόλις ο Ντρορ Σαμψών έμαθε για την κατάσταση, οδήγησε προς τη Λωρίδα της Γάζας και κατάφερε να βγάλει τον γιο του εκτός κινδύνου».

Δείτε τον Ντρορ Σαμψών. Η εικόνα είναι από την προπόνηση της Μακάμπι πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022.