Οι οπαδοί της Λιβόρνο αποχαιρέτησαν τον δολοφονημένο φίλαθλο της ΑΕΚ, Μιχάλη

Οι οπαδοί της Λιβόρνο αποχαιρέτησαν τον δολοφονημένο φίλαθλο της ΑΕΚ, Μιχάλη

Sportal newsroom 19:01 - 09.08.2023

Οι φίλοι της Λιβόρνο αποχαιρέτησαν και αυτοί με την σειρά τους τον αδικοχαμένο Μιχάλη, φίλο της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΣΟΚ έχει προκαλέσει στην φίλαθλη κοινότητα και όχι μόνο η δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας (7/08) στη Νέα Φιλαδέλφεια, ύστερα από καταδρομική επίθεση που πραγματοποίησαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεπ. 

Ο αδικοχαμένος Μιχάλης όπως φαίνεται βρισκόταν σε μία από τις καφετέριες γύρω από το γήπεδο όταν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεπ επιτέθηκαν σε αυτούς της ΑΕΚ με αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του 29 χρόνου. 

Ξεφεύγει η κατάσταση: Οπαδοί της ΑΕΚ ζητούν εκδίκηση μέσω social media - «Δεν βαράμε οικογένειες!»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17:35 - 09.08.2023

Ξεφεύγει η κατάσταση: Οπαδοί της ΑΕΚ ζητούν εκδίκηση μέσω social media - «Δεν βαράμε οικογένειες!»

Στην ΑΕΚ είναι εξοργισμένοι μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, ωστόσο στα social media μερικοί φαίνεται να ξεφεύγουν ζητώντας εκδίκηση από φιλάθλους του Παναθηναϊκού, την οποία σκοπεύουν να πάρουν σήμερα πριν το ματς με τη Μαρσέιγ με την προϋπόθεση να μην είναι οικογένειες με μικρά παιδιά.

Σύσσωμη η φίλαθλη κοινότητα έσπευσε να αποχαιρετήσει τον άτυχο 29χρονο με το δικό τους τρόπο. Ανάμεσα σε αυτούς και οι φίλοι της Λιβόρνο.

Οι φίλαθλοι της ιταλικής ομάδας οι οποίοι έχουν αδελφικές σχέσεις με αυτούς της ΑΕΚ έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον άδικο χαμό του Μιχάλη. Οι «Λιβορνέζοι» προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον Μιχάλη που έχασε την ζωή του στα αιματηρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια  σήκωσαν δύο πανό.

«Αντίο Μιχάλη» έγραφε το ένα πανό ενώ το άλλο είχε ένα υβριστικό σχόλιο για τους ναζί.