Επίσημο: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ- Παναιτωλικός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League
i

©intime

Επίσημο: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ- Παναιτωλικός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League

Sportal newsroom 13:30 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 09.08.2023

Η αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τον γ’ προκριματικό του Champions League, οδήγησε και στην αναβολή της αναμέτρησης της «Ένωσης» με τον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στην αναβολή του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναιτωλικό, για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League 2023/2024, προχώρησε η διοργανώτρια αρχή μετά και την απόφαση της UEFA να ορίσει τη ρεβάνς των «κιτρινόμαυρων» με τους Κροάτες σε νέα ημερομηνία.

Μετά τα όσα έγιναν έξω από το γήπεδο της Ένωσης και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, η Λίγκα ήταν υποχρεωμένη να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα , ώστε να μπορέσει η ελληνική ομάδα να δώσει με τους Κροάτες τη ρεβάνς, λίγες ημέρες μετά το ματς στο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της απόφασης της UEFA σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα AEK – GNK Dinamo, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League, το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:45, ο αγώνας ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια αρχή.»

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια 

Ευθεία επίθεση της Ντιναμό στην ΑΕΚ: «Χρησιμοποιεί μια ανθρώπινη τραγωδία χωρίς κανένα δισταγμό για τη δική της προβολή - Ασκεί πίεση στην UEFA»
CHAMPIONS LEAGUE

13:16 - 09.08.2023

Ευθεία επίθεση της Ντιναμό στην ΑΕΚ: «Χρησιμοποιεί μια ανθρώπινη τραγωδία χωρίς κανένα δισταγμό για τη δική της προβολή - Ασκεί πίεση στην UEFA»

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ όχι μόνο δεν έχει ζητήσει ακόμα συγγνώμη από την ΑΕΚ, αλλά έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση με την οποία επιτέθηκε στην Ένωση για τους χειρισμούς στην υπόθεση της φονικής καταδρομικής στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι 94 συλληφθέντες από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια έφτασαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τα δικαστήρια είναι δρακόντεια.

Συγκεκριμένα δύο κλούβες βρίσκονται στην είσοδο των δικαστηρίων στο πλάι του κτιρίου 16, με τους συλληφθέντες να οδηγούνται εκεί με τρεις μεγάλες κλούβες και ένα άσπρο λεωφορείο, έχοντας μάλιστα συνοδεία μηχανών της αστυνομίας και περιπολικών. Το λιγοστό πλήθος μάλιστα που βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια ξέσπασε, φωνάζοντας «Δολοφόνοι φασίστες»