Τσίπρας: «Είπα στη γυναίκα μου ότι τα παιδιά δεν θα γίνουν Ολυμπιακός, έκανα κοπάνες για να δω τον Παναθηναϊκό στον Τάφο του Ινδού» (vid)

Τσίπρας: «Είπα στη γυναίκα μου ότι τα παιδιά δεν θα γίνουν Ολυμπιακός, έκανα κοπάνες για να δω τον Παναθηναϊκό στον Τάφο του Ινδού» (vid)

Sportal newsroom 11:03 - 25.04.2023

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι αποφάσισαν με την Μπέτυ Μπαζιάνα να κάνουν παιδιά όταν αρρώστησε με καρκίνο η μητέρα της, ενώ τόνισε πως άσκησε βέτο για την οπαδική προτίμησή τους, να υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό, καθώς η ίδια είναι οπαδός του Ολυμπιακού.

Ο Αλέξης Τσίπρας μένει στην Κυψέλη και κάθε πρωί αθλείται σε γειτονικό παρκάκι, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος είναι φανατικός Παναθηναϊκός, σε αντίθεση με την Μπέττυ Μπαζιάνα που είναι Ολυμπιακός.

«Κάναμε κοπάνες για να δούμε στον Τάφο του Ινδού προπονήσεις και για να δούμε αγώνες ανεβαίναμε στις ταράτσα. Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, όπως και τα παιδιά μου. Ελεγα στην Μπέττυ: "Μπορείς να τα κερδίσεις όλα, αλλά ένα πράγμα δεν θα σου το επιτρέψω. Τα παιδιά να γίνουν Ολυμπιακός". Κάποια στιγμή είχαμε πάει ένα ταξίδι στην Ισπανία, πριν παντρευτούμε και είχα μαζέψει όλα τα λεφτά που είχαν απομείνει για να δούμε τον τελικό Super Cup στο Μπερναμπέου. Ρεάλ - Σεβίλλη. Εχασε η Ρεάλ με 5-2, απ' όσο θυμάμαι. Και της εξηγούσα ότι οι άνθρωποι που τρέχουν πλάγια πάνω κάτω, οι επόπτες δηλαδή, δεν είναι διακοσμητικοί, έχουν ένα ρόλο. Με ρωτούσε "το σημαιάκι γιατί το σηκώνουν αυτοί"», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στο «Happy Day» στον Alpha.